0Din kurv er tom
Venteliste

Sebastian Band

11. nov '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Sebastian Band

Skriv dig på venteliste

Sebastian Band

Sebastian klar til at tryllebinde DR Koncerthuset. For første gang siden 2015 er Sebastian igen klar til at fortrylle koncertsalens publikum med sit nærværende univers, der byder på hans melankolske stemme, eventyrlige guitarspil og smukke tekster.

Sebastian klar til at tryllebinde DR Koncerthuset

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere – og hans livebands gennem årene har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange. Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

Når den muntre og eftertænksomme Sebastian indtager Koncertsalens scenen med sit oplagte band, får poesien for alvor vinger. Generationer bliver forenet igennem de fantastiske sange, som har været soundtrack til mange danskeres liv. Til denne magiske aften kan publikum forvente at opleve massere af hits for det snart fem årtier tunge repertoire, suppleret med nye sange fra Sebastians seneste og meget anmelderroste album ”Sange til Drømmescenariet” fra 2017.

Da Sebastian sidst indtog DR Koncerthusets smukke koncertsal i tilbage i 2012 med 3 udsolgte koncerter, leverede han en oplevelse, som publikum sent glemmer. Nu gentager han altså succesen og møder endnu engang publikum med sine udødelige sange og underfundige humor.

I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere Danmark har haft at byde på. Han har solgt mere end 2 millioner plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 millioner billetter til de mange musicals, han har skrevet.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunstner, der har noget at sige til både de unge og ældre medlemmer af familien. Sebastians store gennembrud kom i 1972 med albummet ”Den Store Flugt”, siden hen fortsatte han med en perlerække af enestående velspillede albums op gennem 1970’erne ind i 1980’erne. I slutningen af 1980’erne testede Sebastian sin musikalitet ved at prøve kræfter med, for ham, nye musical koncepter som Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange mange flere. I dag står flere af disse musicals tilbage som milepæle i den danske kulturskat.

I 2015 opdagede eller genopdagede mange danskere Sebastians store sange i Toppen af Poppen, hvor han endnu en gang beviste sine uendelige evner som musiker og fejede benene væk under det yngre kuld af danske stjerner som Shaka Loveless og Stine Bramsen med sine dybfølte fortolkninger af deres sange.

Alle i familien har noget at se frem til, når trubaduren indtager Koncertsalens scenen og gavmildt fornøjer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian Band live 2018: Sebastian (vokal og guitar), Michael Friis (bas), Klaus Menzer (trommer og percussion), Nils Henriksen (el. guitar), Perry Stenbäck (guitarog div. strengeinstrumenter), Peter Dencker (tangenter), Misen Groth og Gry Harrit (kor), Anne Seier ( kor ).

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere