0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Seinabo Sey

11. nov '18 kl. 20:00

Studie 2

Seinabo Sey

Event er afholdt

Seinabo Sey

Svenske Seinabo Sey har slået sit navn solidt fast, som popsangerinden med de stærke sange og en soulstemme med fængende dybde og international karakter. Et unikt musikalsk match med DR Koncerthusets Studie 2, som gæsterne absolut kan se frem til.

Det var som om alle bare gik rundt og ventede på Seinabo Sey. Som om alle vidste, at hun var fantastisk, selv før man havde hørt om hende. Så da hun viste sig, var man allerede mere end klar til at lukke hende ind i vores hjerter. Stemmen var selvfølgelig det, der slog først. En stemme, der fylder rummet med varme, en stemme, der bevæger dig. Men snart blev det klart, at sangene var ligeså store som stemmen. “Younger” og “Hard Time” var de to første sange der blev udgivet, og hvilke sange – hits i Sverige, men bestemt heller ikke singler der gik danskernes ører forbi.

Med det nye album ”I’m A Dream” har Seinabo Sey endnu en gang konsolideret sin rolle som en af ??Sveriges største kunstnere og samtidig er forventningerne til hendes optræden i DR Koncerthusets Studie 2 i den grad høje.

Seinabo Seys musik virker fra første strofe, men live på scenen udvikler det sig til en endnu større oplevelse, hvilket hendes entre på scenen også vidner om.

Med kun to udgivne singler spillede Seinabo Sey på Way Out West i 2014, og kun to år senere optrådte hun som hovednavn på ??samme festival. Hun indtog de nordiske lande, udsolgte det prestigefyldte Cirkus i Stockholm to aftener i træk og ligeledes lagde hun også vejen forbi DR Koncerthuset og gav koncert i Studie 2.

På hylden med svenske Grammy Awards (Newcomer of the Year 2015, Årets Pop 2016) og P3 Guld statuetter (årets kunstner 2016) står også en EBBA Award (European Border Breakers Awards i 2015) og en Verge Award (bedste koncert). Hun spillede ved Nobels Fredspris koncert og hos Conan O’Brien, blev interviewet i Vogue og Rolling Stone, og turnerede i USA og Europa.

Det danske musikmagasin Soundvenue anbefalede Seinabo Sey tidligere på året i forbindelse med udgivelsen af singlen ”I Owe You Nothing”:

”Svenske Seinabo Sey bryder omsider over to års radiotavshed med ‘I Owe You Nothing’, der føles som om, at hun aldrig forlod os. Singlen er et souldraperet power statement om ikke at skylde nogen noget som helst, og med landsmanden MagnusTheMagnus aka Magnus Lidehäll bag knapperne er der mere end styr på lydterrænet”.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere