0Din kurv er tom

Selvsving – Året der gik, radioshow

19. dec '18 kl. 20:00

Studie 2

Selvsving – Året der gik, radioshow

Event er afholdt

Selvsving

Satire-pensionisterne Selvsving er – for én enkelt aftens skyld - hoppet ud af museums-montren på Morskabsmuseet og kravlet tilbage ind i din radio. Og det er der en god grund til. For året 2018 har jo været eet langt deprimerende deja vu af tidligere år: De samme gamle dumheder begået af den samme slags tåbelige mennesker, mens de sædvanlige frelste fjolser råber højt og ikke finder sig i mere .... altså, lige indtil der er en madvare/kattekilling/vandpyt på nettet, der ligner en politiker/kunstner/nabo vi ikke kan lide.

Og når man som Selvsving har lavet satire om den slags i 20 år, er det ærligt talt ret deprimerende at ingen – heller ikke et ellers pænt og ordentligt år som 2018 – tilsyneladende har lært noget som helst af alle de tidligere års dumheder.

Derfor er Lars le Dous, Oliver Zahle og Jens Korse tilbage i P1 med en times gennemgang af året 2018 – og med heftig bevisførelse for at det meste, der skete i året der gik, er sket mindst én gang før.

Optagelsen af programmet sker i Koncerthusets Studie 2 foran et publikum, som du kan blive en del af. Og så bare lige for en god ordens skyld: Det er ikke et galla-show som de tidligere år – men en liveoptagelse af radioprogrammet ‘Året der gik i Selvsving’, der sendes på P1 mellem jul og nytår. Men derfor kan det jo godt blive sjovt alligevel 🙂

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere