Få billetter tilbage Varighed ca. 130 min.

Selvsving – Søndag eftermiddag

22. jan '17 kl. 16:00

Koncertsalen

Selvsving – Søndag eftermiddag

Event er afholdt

Selvsving – Søndag eftermiddag

For sjette år i træk lover Danmarks skarpeste satirikere at overgå sig selv, når de atter fylder Koncertsalen i DR Koncerthuset og til januar tager afsked med det herrens år 2016.

Og vi kan lige så godt sige det som det er: 2016 tegner allerede nu til at blive en af de helt store satire-årgange. Rækken af politikere og andre magttyper, der har dummet sig, er helt usædvanlig lang. Regeringen havde for eksempel allerede før sommerferien nået dens årskvote for hvor meget materiale den skal levere til satirikerne. Og intet tyder på at hverken regeringen, oppositionen, medierne, de kongelige, de kendte og de mindre kendte har tænkt sig at drosle ned på dumhederne.

Så Selvsving garanterer et brag af et show, når 2016 skal sparkes godt afsted. Sidste år var koncerten og alle ekstraforestillingerne totalt udsolgt, så køb nu hvis du vil se årets største satiriske show.

Holdet bag Selvsving ­ Lars le Dous, Oliver Zahle og Jens Korse ­ er allerede nu gået i gang. Og de lover traditionen tro at det i år bliver flottere, vildere, sjovere og endnu mere satirisk – med orkester, store gæstestjerner og alle de sange og sketches, der sørgede for, at også 2016 gik i selvsving!

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere