DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Shaka Loveless og Højskolesangbogen

26. jan '21 kl. 20:30

Studie 2

Shaka Loveless og Højskolesangbogen

Aflyst

med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester

Shaka Loveless søger tilbage til rødderne og dykker ned i bogen som skabte hans musikalske fundament; Højskolesangbogen - i samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester

Denne koncert vil blive udsat pga. af de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail, så snart vi har en ny dato. Din billet er fortsat gyldig til den nye dato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato.

Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Nu prøver Shaka, for første gang, kræfter med den sangskat, der var med til at lægge det kulturelle fundament i hans barndom. Sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester tager han udvalgte sange fra Højskolesangbogen under behandling.

Shaka´s relation til Højskolesangbogen har nemlig aldrig været et valg. Som barnebarn af Vestbirk Højskolens mangeårige forstander Jens Grøn, har både højskolelivet og den danske sang altid fyldt meget i Shakas familie.

Med lige dele reggae, punk, hip hop og rock i blodet samlede den musikalske historie sig, da Shaka første gang skrev sange på dansk og fik sit store gennembrud med sin første udgivelse i eget navn “Tomgang”. Siden har vejen være brolagt med radiohits og masser af tid på de danske scener.

Nu vil han sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester besøge DR Koncerthuset og tolke på en del af den danske sangskat.

Vi ses i DR Koncerthuset.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere