Få billetter tilbage

Shaka Loveless

22. nov '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Shaka Loveless

Event er afholdt

Shaka Loveless

Efter et år i studiet vender Shaka Loveless tilbage til scenen med ny plade under armen og et velspillende band i ryggen.

Shaka Loveless, som fik sit folkelige gennembrud med “Tomgang” og “Ikke mere tid” er ikke en mand der ligger på den lade side. Siden debuten i 2012 har han og bandet De Lovløse, været kontinuerligt på tour og i studiet.

Efter sin mindeværdige medvirken i tv programmet Toppen af Poppen og en efterfølgende velbesøgt akustisk tour med Lars Lilholt, tog Shaka i studiet med nye sange og en masse nye historier som skulle fortælles.

Pladen udkommer i september og er bl.a. produceret af Andreas Sommer (Marie Key, Karl William), Esben Zefting (Livid), Birk Nevel og Frederik Nordsø (The William Blakes, The Mountains) og fremviser en stor nysgerrighed og diversitet i Shaka Loveless´ kendte og elskende sangskrivningsunivers. Første singlen “Mirakel” bliver allerede nu spillet flittigt på de danske radiostationer.

Alle som har været så heldige, at have set Shaka og bandet live, ved, at der er garanti for en dybt fokuseret optræden fra en artist og et band der simpelthen elsker at spille sammen; de nyder hvert eneste sekund i selskab med publikum.

– En Aften med Shaka er en aften med ægte uforfalsket spilleglæde & en samling gode sange, der skal deles med publikum.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere