0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Signe Svendsen

10. maj '23 kl. 20:00

Studie 2

Signe Svendsen

Event er afholdt

Signe Svendsen

Med sit seneste album, Hvem Vil Ikke Elskes Igen, viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Kritikerne roser albummet til skyerne med særlig vægt på Svendsens evne til at dykke ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Med melankolien stående i døråbningen rækker Hvem Vil Ikke Elskes Igen ud efter kærligheden hos både elskeren, søsteren, ungdomskæresten og i en selv. Albummets ti sange er opstået i et tæt samarbejde med producer og medkomponist Lars Skjærbæk, men teksterne er udelukkende skrevet af Signe Svendsen. De løfter hendes format som singer/songwriter og manifesterer, at hun om nogen er garant for refleksion og oprigtighed.

Nu samler Signe Svendsen op på albumudgivelsen med en koncertrække, hvor de helt nye sange og de stærkeste kort fra bagkataloget præsenteres sammen med et særligt udvalgt band. Med sig har hun guitarist og producer Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter og Marie Vilsbøll (VILMA) på bas, synthesizere og kor. Sammen skaber de koncerter med nærvær, fortællinger og et rum til musikken, der bliver både storladen, helt intim og nærmest filmisk.

Om Hvem Vil Ikke Elskes Igen har kritikerne blandt andet skrevet:

❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken – ”På sit femte og hidtil bedste studiealbum, ’Hvem vil ikke elskes igen’, er det næsten seismografisk fintfølende, de organisk klingende arrangementer og de stilfærdigt slagkraftige melodier fornemt afbalanceret.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende – ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten – “Et smukt, poetisk værk”

 

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere