0Din kurv er tom
1. - 4. klasse

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

14. jan '19 kl. 12:30

Koncertsalen

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

Event er afholdt

Sigurd fortæller Danmarks-­historie

Så er den her: Sigurd fortæller Danmarkshistorie - nu som gratis skolekoncert for 1.- 4. klasse.

Målgruppe: 1 – 4 klasse

Sigurd Barrett leder børnene gennem danmarkshistoriens højdepunkter i en forrygende koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik.

Om Sigurd og Danmarkshistorien
De historier, vi fortæller om os selv, definerer, hvem vi er. Vi har brug for at få rodfæstet vores historie. For at forstå, hvordan vores samfund har udviklet sig og hvad der er forudsætningen for, at vi er de mennesker, som vi er i dag. Sådan lyder grundpræmissen for Sigurd Barretts største projekt nogensinde, som han kalder Sigurd fortæller Danmarkshistorie.

Den anerkendte entertainers ambition er at videreformidle en uundværlig del af den almene dannelse og at bidrage med identitetsskabende ballast til de kommende generationer. For Sigurd Barrett har arbejdet med Danmarkshistorien været et af de mest meningsfulde projekter i hans karriere.

”I mit arbejde med projektet har jeg fået en helt ny forståelse for, hvordan forskellige beslutninger og begivenheder kan forme historien og få konsekvenser, som kan mærkes i mange hundreder og endda tusinder af år frem. Det er især dette, jeg gerne vil illustrere med Sigurd fortæller Danmarkshistorie ”

Koncerterne er gratis.

Tilmelding
Skriv til musikariet@dr.dk
Oplys:
• Hvilken koncert i ønsker at komme til:
• Skolens navn
• Klassens navn
• Antal besøgende (inkl. lærere)
• Kontaktperson
• Evt. kørestolsbrugere