0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Sigurd Fortæller Om Naturvidenskab

17. sep '22 kl. 14:00

Studie 2

Sigurd Fortæller Om Naturvidenskab

Teaterkoncert for hele familien

Hvorfor skinner Solen? Hvor langt er der til Månen? Hvad var Big Bang? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode? Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien ovenpå succesen ’Sigurd fortæller Danmarkshistorie’, som spillede for udsolgte huse rundt i hele Danmark.

Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd Barrett udviklet sange, film, brætspil og en bog, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden. Oplev ’Sigurd fortæller om naturvidenskab’ i Studie 2 – en ny teaterkoncert for hele familien.

Sigurd Barrett og hans band tager publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familie, og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter, når Sigurd Barrett slipper løjerne løs i sin nye formidlende videnskabsforestilling.

Medvirkende: Sigurd Barrett, Eskild Dohn, Eddi Jarl & Mikkel Riber
Varighed: 2 timer inkl. pause
Aldersgruppe: 5-100 år

Koncerten kan også opleves den 17. september 2022 klokken 10.00. Læs mere her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter