Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Målgruppe: 0-4. klasse Skolekoncert

Sigurd & Genforeningen

5. mar '20 kl. 9:00

Koncertsalen

Sigurd & Genforeningen

Event er afholdt

Sigurd & Genforeningen

Sigurd Barrett leder børnene gennem Genforeningen i Koncertsalen til en forrygende skolekoncert fyldt med fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik.

DR Musikariet præsenterer ”Sigurd og Genforeningen”

2020 markerer 100-året for Genforeningen. Indtil 1920 var området syd for Kolding en del af Tyskland og præget af nationale konflikter. Men i 1920 resulterede en folkeafstemning i, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark, da den daværende grænse blev flyttet 50 km sydpå, hvor den ligger den dag i dag.

Sigurd Barrett fejrer i sit show ”Sigurd & Genforeningen” 100-året for den store begivenhed og giver et børnevenligt indblik i, hvilken betydning genforeningen har haft og stadig har for Danmark. Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til nogle lærerige og sjove timer sammen med Sigurd Barrett, når Koncertsalen danner rammen for showet om et af Danmarks vigtigste nedslagspunkter.

Et af de mest meningsfulde projekter
For Sigurd Barrett har arbejdet med Danmarkshistorien samt formidlingen af genforeningen været nogle af de mest meningsfulde projekter i hans karriere.

”I mit arbejde med projektet har jeg fået en helt ny forståelse for, hvordan forskellige beslutninger og begivenheder kan forme historien og få konsekvenser, som kan mærkes i mange hundreder og endda tusinder af år frem. Det er især dette, jeg gerne vil illustrere…”

Om skolekoncerterne:
Koncerterne er gratis
Hvor: Studie 2, DR Koncerthuset,
Ørestads Blvd. 13, 2300 København S

Målgruppe:  0. – 4 klasse.

Tilmelding:
Som noget nyt benytter vi en digital tilmeldingsplatform.
Vær opmærksom på, at du ikke er tilmeldt før du får en personlig bekræftelse fra DR Musikariet.
Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte DR Musikariet på musikariet@dr.dk

Oversigt over koncertdatoer og tidspunkter:
Torsdag d. 5. marts: Sigurd & Genforeningen (obs – ny koncertrække)
kl. 09.00 – 09.45: Koncert 1
kl. 10.45 – 11.30: Koncert 2
kl. 12.30 – 13.15: Koncert 3

Som opvarmning til koncerten kan du se Sigurd Barretts “Rod i historien” lige her

I samarbejde med Sigurd Barrett glæder vi os til at byde dig velkommen i DR Koncerthuset

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere