0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Sigurd med Peter og Ulven

14. okt '20 kl. 13:00

Koncertsalen

Sigurd med Peter og Ulven

Event er afholdt

Klassisk efterårsferie

Glæd jer til en hyggelig dag i familiens tegn, hvor I har en unik mulighed for at sidde på scenen og lytte til Sergej Prokofievs berømte musikalske eventyr Peter og Ulven fortalt og spillet af Sigurd Barrett og et lille klassisk ensemble. 

Kom med i Koncerthuset, når DR Musikariet præsenterer en af de helt store klassikere – Peter og Ulven fortalt og spillet af Sigurd Barrett!

Peter kommer ud på et spændende eventyr sammen med sine nye venner på engen: den vraltende and, den listende kat med sine bløde fløjlspoter, hans bedste ven den kvidrende fugl, den bekymrede og lidt gnavne bedstefar, den snu jæger og ikke mindst den mørke og truende ulv. Men bare rolig, det hele ender godt.

Koncerten kan også opleves den 14. oktober 2020 klokken 10.00. Læs mere her

 

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere