DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst Målgruppe: 3. - 4 klasse.

Skolekoncert: Sigurd og Danmarkshistorien

11. nov '20 kl. 13:00

Studie 2

Skolekoncert: Sigurd og Danmarkshistorien

Aflyst

Sigurd og Danmarkshistorien

Nu kan DR Musikariet præsentere ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie”. Sigurd Barrett leder børnene gennem historiens højdepunkter i en forrygende koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik!

Gratis skolekoncert i DR Koncerthuset Ørestads Blvd. 13, 2300 København

Målgruppe: 3. – 4 klasse.

Tilmelding:
Book jeres billetter direkte her på hjemmesiden. Koncerterne er forbeholdt skoler.

I skal selv gå ind og vælge pladser. På grund af restriktioner omkring Corona figurerer billetterne to og to med en tom plads imellem. Det gør vi naturligvis, fordi I skal kunne føle jer trygge, når I kommer til koncert hos os. Det betyder, at I – hvis I gerne vil have 17 pladser – skal bestille 18.

Vi vil bede jer gøre en indsats for at booke pladser i forlængelse af allerede bookede pladser, så vi får plads til så mange som muligt – og så der ikke opstår ”huller”.

Klasser med behov for en kørestolsplads skal bestille gennem DR Kundecenteret (+45) 3520 6262.

Om Sigurd Barrett og DanmarkshistorienDe historier, vi fortæller om os selv, definerer, hvem vi er. Vi har brug for at få rodfæstet vores historie. For at forstå, hvordan vores samfund har udviklet sig og hvad, der er forudsætningen for, at vi er de mennesker, som vi er i dag.

Sådan lyder grundpræmissen for Sigurd Barretts største projekt nogensinde, som han kalder Sigurd fortæller Danmarkshistorie.Den anerkendte entertainers ambition er at videreformidle en uundværlig del af den almene dannelse og at bidrage med identitetsskabende ballast til de kommende generationer.

For Sigurd Barrett har arbejdet med Danmarkshistorien været et af de mest meningsfulde projekter i hans karriere. ”I mit arbejde med projektet har jeg fået en helt ny forståelse for, hvordan forskellige beslutninger og begivenheder kan forme historien og få konsekvenser, som kan mærkes i mange hundreder og endda tusinder af år frem. Det er især dette, jeg gerne vil illustrere med Sigurd fortæller Danmarkshistorie”. Sigurd Barrett tryllebinder alle med sin indlevende, humoristiske og fagligt velfunderede historieformidling.

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere