0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Silas Bjerregaard

13. apr '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Silas Bjerregaard

Event er afholdt

Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard fra Turboweekend og kendt fra årets ”Toppen af Poppen” kigger forbi DR Koncertsalen - og med sin intense vokal tropper han op med nyt solo-materiale, Turboweekends største hits og rørende fortolkninger hentet fra ”Toppen af Poppen”.

En af kongerigets mest kraftfulde stemmer tilhører den ”Toppen af Poppen”-aktuelle stjerne Silas Bjerregaard – og han er nu klar til at stå på egne ben med en solokoncert i DR Koncertsalens stilrene arkitektur og bjergtagende akustik.

Selvom Silas Bjerregaard står som solo på plakaten, er rødderne ikke glemt, og publikum kan forvente musikalsk tæft af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Turboweekend i mere end et årti.

Med sin medvirken i det aktuelle tv-program ”Toppen af Poppen” står kunstneren garant for høj musikalsk integritet og har allerede gjort sig særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torp’s nummer ”Dolphin Girl”.

Selv omtaler Silas Bjerregaard sin medvirken i tv-programmet ”Toppen af Poppen;

”Jeg brugte det som en slags musikalsk legeplads, hvor jeg fik lov til at gøre lige hvad der faldt mig ind, uden at skulle tænke på, om numrene nu også passede sammen på et album.

Nyt dugfriskt solomateriale og medvirken i tv-programmet har bragt ny inspiration med sig, og til spørgsmålet om hvad man kan forvente af solo-koncerten svarer Silas:

”Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen Af Poppen.

Silas Bjerregaard står allerede med en imponerende karriere. Sammen med Turboweekend nåede han at udgive fire anmelderroste albums og spille utallige udsolgte koncerter, så bandet gennem årene optjente et solidt ry som et af landets bedste livenavne – og til trods for at Silas Bjerregaard nu giver koncerter i eget navn, er han ikke alene på scenen, som han selv pointerer;

”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke”.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere