0Din kurv er tom

Silhuettes Ensemble

30. maj '19 kl. 19:00

Studie 2

Silhuettes Ensemble

Event er afholdt

Silhuettes Ensemble

Det bulgarske kammerorkester Silhouettes Ensemble har de senere år givet flere anmelderroste koncerter rundt omkring i Europa. Nu gæster de DR Koncerthuset i selskab med deres mentor, den anerkendte cellist, Ventseslav Nikolov.

Silhouettes Ensemble består af fire musikere: Kalina Miteva (violin), Gabriela Kaloyanova (cello), Lilia Jekova (piano) og Kristiyan Kaloyanov (klarinet), som alle har studeret ved National Academy of Music i Sofia. De har gennem en årrække flittigt afholdt koncerter både i hjemlandet Bulgarien, samt i de største europæiske byer.

Silhouettes Ensemble har fokus på de klassiske komponister, musik fra det 20. og 21. århundrede samt musik af bulgarske komponister. Til denne koncert har de sammensat et bredt og varieret program, som viser deres virtuositet og smukke samspil.

Ved denne koncert optræder ensemblet med deres mentor, professor Ventseslav Nikolov, som har været en af Bulgariens førende cellister, og som fortsat underviser på musikakademiet i Sofia.

PROGRAM

Georg Friedrich Händel – Largo
(1685 – 1759)

François Couperin – Pastorale
(1668-1733)

Giuseppe Valentini – Minuet
(1681-1753)

Blas de Laserna – Tonadillas
(1751 – 1816)

Rohelio Tagel – Sarabande and Flamenco
(1881 – 1956)

Gabriel Faure – Sicilienne
(1845 – 1924)

Jacques Ibert – The little white donkey;
Girlarzana
(1890 – 1962)

Pancho Vladigerov – Caresse
(1899 – 1978)

Roumen Baljozov – The monkeys
(1949)

— PAUSE—

Pyotr Ilyich Tchaikovsky – Nocturne;
Valse sentimental
(1840 – 1893)

Sergei Rachmaninov – Prelude
(1873 – 1943)

Sergei Prokofiev – March;
Dance of the Antilles girls (Romeo and Julie)
(1891 – 1953)

Bela Bartok – For children;
Romanian folk dances
(1881 – 1945)

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere