0Din kurv er tom
Aflyst

Silvester

20. apr '18 kl. 21:00

Studie 3

Silvester

Event er afholdt

Silvester

VIGTIGT: Koncerten er desværre aflyst!

Danske Silvester inkorporerer elementer fra indie, jazz, urban og klassisk musik. Med stærkt fokus, sigter Silvester frem for alt, på at skære ind til benet i forsøget på at skabe progressive popsange.

Silvesters sange trives i alsidighed; de kan begå sig i kommercielle sammenhænge og på smalle musikalske platforme.

Silverster kreerer de simple strukturer i komplekse lydelementer og præsenterer det hele som stærke afrundede pop-sange – som bryder med forudfattede meninger og trækker på alskens inspiration i det store pop-univers.

Koncerten med Silvester i Studie 3 27. oktober flyttes til fredag 20. april 2018 i stedet.

Silvester beklager at måtte rykke koncerten og kommer med følgende udtalelse:

Planen har været at udgive en EP nu her, men lige nu har jeg for mange kreative idéer og vi har derfor besluttet os, at jeg borer mig inde i studiet hele efteråret og skriver et album i stedet. Derfor har vi valgt at rykke denne koncert til fredag 20.april 2018. Jeg håber jer, der har købt billet, fortsat kan komme – det bliver mega fedt at spille den nye musik for jer!

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere