Få billetter tilbage

Simon Kvamm­Vandmand Solotour

2. mar '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Simon Kvamm­Vandmand Solotour

Event er afholdt

Simon Kvamm­Vandmand Solotour

“De tror det er en haj, men det er bare mig”, synger Simon Kvamm i sangen ”Vandmand”. Men der er nu ingen grund til at være så beskeden, for entertainerens første turne i eget navn går så godt, at der nu må forlænges med yderligere 9 uger i foråret 2017.

Simon Kvamm forlænger solotour med 9 uger og kommer forbi DR Koncerthusets Koncertsal 2. marts 2017

Soloshowet Vandmand, der har begejstret et enigt anmelderkorps, er et koncentrat af alt hvad Simon Kvamm er og kan. Som et dagblad har beskrevet det: “Med en elegant og flydende overgang mellem komik, lommefilosofi og musiske indslag åbnede han op for 2 timer og 40 minutter med et show, der mest af alt var en ærlig selvbiografi. ”

I 2016 har Simon Kvamm og hans to musikere Felix Diarra (guitar) og Jakob Meyland (percussion) spillet mere end 40 shows.

Henover vinter og forår blev showet testet af. Sangene blev skrevet færdige og fortællingerne fandt løbende sin form på scenen. I efteråret har selve ”Vandmand”- touren rullet henover Danmark og spillet blandt andet fem gange på Bremen Teater i København og to gange i Musikhuset i Århus.

Efterspørgslen er blevet så stor, at touren nu udvides fra slutningen af januar til ultimo marts 2017. Her vil Simon Kvamm komme forbi nye byer, han ikke endnu har besøgt, eksempelvis Hillerød og Hjørring og Kolding. Men der er også byer, der ikke har kunnet få nok af Vandmanden, som vender tilbage til for eksempel Aalborg, Esbjerg og ikke mindst København. Her har Vandmanden specifikt ønsket at få opfyldt sin drøm om at optræde i DR Koncerthuset, hvilket kommer til at ske den 2. marts.

Om tour-udvidelsen siger Simon Kvamm selv:

“For mig er det bare sindssygt fedt at mærke at der er et publikum, der synes om den gryderet jeg kan præstere. Jeg var spændt på, om det kun var mig der syntes at så forskellige smagsvarianter netop giver en helhed. Men det er det åbenbart ikke, og at der er basis for så mange shows havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig. Det tager sgu da toppen af livsleden! ”

Simon Kvamms første soloalbum, med sangene fra den igangværende tour, udkommer i januar på et endnu ikke offentliggjort tidspunkt.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere