Få billetter tilbage

SIMPLE MINDS­ ACOUSTIC LIVE

15. apr '17 kl. 20:00

Koncertsalen

SIMPLE MINDS­ ACOUSTIC LIVE

Event er afholdt

Simple Minds Acoustiv Live

Denne aften med Simple Minds toppes yderligere af, at Simple Minds har taget landskvinden KT Tunstall med på tour som ganske eksklusiv gæst.

Den skotske gruppe Simple Minds er et af verdens største og mest anerkendte rockbands.

Simple Minds blev dannet i en punk-æra og fandt sammen over kærligheden til Bowie, Kraftwerk, elektronisk dance-musik fra perioden, er ikke oplagte for enhver i en akustisk sammenhæng.

Deres nye album, SIMPLE MINDS ACOUSTIC, og kommende tour af samme navn modbeviser dette på det kraftigste og viser et Simple Minds på overbevisende hjemmebane, hvor deres brillante sange bliver fremhævet og opfrisket, uden at træde på skattede nostalgiske højdepunkter.

Bandet har løst den akustiske transformation på albummet uden at miste dets unikke essens, og et dusin elskede Simple Minds-sange har fået en mere organisk lyd, som i den grad kan sætte varige spor i lytteren. SIMPLE MINDS ACOUSTIC LIVE bringer bandet forbi DR Koncerthusets Koncertsal 15. april 2017.

SIMPLE MINDS er et af Storbritanniens største og mest succesfulde bands. Med 6 albums på førstepladsen af hitlisterne i hjemlandet – og utallige hitliste top-placeringer i talrige andre lande er musikken, de spiller i DR Koncerthuset, relevant og soundtrack til manges liv. 

Kom i stemning, med denne korte film.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere