DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Sko/Torp

18. okt '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Sko/Torp

Event er afholdt

30-års jubilæum: On A Long Lonely Night

Sko/Torp fejrer 30-års jubilæum for deres debutalbum ”On A Long Lonely Night” i Koncertsalen med en kronologisk gennemspilning af det legendariske album krydret med andre sange fra bagkataloget.

Pladeselskaberne nægtede at udgive det, og de store radiostationer spillede ikke sangene. Men folk elskede Sko/Torps ‘On a Long Lonely Night’ som via knofedt og lokalradioer blev det hidtil bedst sælgende debutalbum i Danmark.
I år fylder albummet 30 år og bliver spillet i fuld længde i Koncertsalen.

Da 1980’erne blev til 1990’erne, var dansk musik domineret af dansksproget pop, men inspireret af soul og americana kom Søren Sko og Palle Torp med et sensationelt album – på engelsk. ”On A Long Lonely Night”. Albummet kom i november 1990, solgte mere end 200.000 eksemplarer og til nu fejrer Sko/Torp udgivelsen med en 30 års jubilæumsturne.

“Vi har længtes efter at få lov til at spille alle sangene fra det album. Flere af dem har vi aldrig spillet live, så det bliver sjovt og en udfordring,” siger Søren Sko og pointerer om dengang, pladen kom: “Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var. Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi både af danskere og udlændinge har fået at vide: “Gud, vi troede, I var amerikanere!””

Adskillige selskaber nægtede at udgive albummet, fordi det var på engelsk og P3 spillede ikke sangene. I stedet tog Søren Sko og Palle Torp rundt til lokalradioer og fik dem til at spille albummet. I januar 1991 ramte det førstepladsen på albumhitlisten og en optræden i Eleva2ren skovlede yderligere kul på Sko/torps succes. Snart var de nære fortællinger allemandseje.

”On a Long Lonely Night” blev produceret af Mats Ronander og har blandt andre Sanne Salomonsen og Lis Sørensen med på kor. Sko/Torp høstede også to Grammys på albummet i 1991 i kategorierne Årets Nye Navn og Årets Sanger.

i Koncertsalen kan du høre samtlige sange spillet i kronologisk rækkefølge – krydret med andre nedslag i Sko/Torps katalog. Som backing har de, hvad Søren Sko kalder “et landshold” af musikere: Lars Daugaard på trommer, SP, som også spillede på pladen, på bas, Morten Woods på guitar og Søren Møller på keyboard.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere