0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Sko/Torp Ekstrakoncert

1. maj '19 kl. 20:00

Studie 2

Sko/Torp Ekstrakoncert

Event er afholdt

Sko/Torp Ekstra­koncert

Sko/Torp kommer med deres 30-års jubilæumskoncert i DR Koncerthusets Studie 2, hvor publikum får rig mulighed for at opleve deres bagkatalog, nye sange og Søren Skos fortolkninger fra ”Toppen af Poppen”.

For den erfarne duo Sko/Torp er scenen ikke et uvant sted. Makkerparret elsker at optræde live og har de sidste mange år spillet mellem 80-90 koncerter årligt med deres populære sange ”Get ready”, ”Loser’s Game” og ikke mindst storhittet ”On a Long Lonely Night”.

Trods gruppens store rutine bliver 2019-turnéen dog alligevel noget ganske særligt, da Sko/Torp kan fejre imponerende 30 års jubilæum sammen, når de til marts lægger vejen forbi DR Koncerthusets Studie 2. Koncerten i Studie 2 vil være med nummeret siddepladser.

Selvom Sko/Torp har mange år bag sig på den danske musikscene, er de to herrer stadig i en konstant musikalsk bevægelse med nye historier på hjertet.
Bandet udgiver i november i år deres syvende album #skotorp7, og der skulle efter sigende være gode nyheder til de mange tusinder af danskere, som har fulgt med lige fra starten, da gruppen selv sammenligner det nye album med deres succesrige debut:
”Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første”, fortæller Søren Sko.

Foruden et nyt album på vej kan topformen ikke mindst måles på Søren Skos medvirken i den aktuelle sæson af ”Toppen af Poppen”, som har givet både sangeren men også hans musikalske partner Palle Torp nye perspektiver både på egen og andres musik:

”Det er en overraskelse, at jeg bliver så rørt og ramt af den musik, jeg selv har været med til at skabe, men at komme ind til kernen i de andres sange og gøre dem til mine, det var den sande udfordring”, siger Søren.

Man går dog ikke forgæves, hvis man gerne vil høre gruppen fremføre deres største hits, der selvfølgelig inkluderer gennembrudshittet fra debuten ”On a Long Lonely Night”, for som Søren Sko selv udtrykker det:

”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

 Et eksempel på Søren Skos eminente fortolkning af ”Toppen af Poppen”-kollegaernes sange, høres på Swan Lee’s nummer ”What is Love”:

Hvis du ikke kan vente til ekstra koncerten i marts, kan du varme op med en gammel Sko/Torp optræden i Talkshowet Meyerheim (2011) hentet frem fra gemmerne for at komme i den rigtige stemning:

Antipasti nden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere