0Din kurv er tom

Skønne kongelige kor

3. okt '20 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Skønne kongelige kor

Skønne kongelige kor

Kom og vær med, når DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret blænder op for en bred vifte af den storslåede kormusik, som gennem tiden har akkompagneret konger, dronninger og kejsere. Oplev over 150 sangere og musikere på scenen i Koncertsalen og nyd den fornemme klang af kongelige bryllupper, kroninger og andre royale fejringer fra både virkelighedens og eventyrenes verden.

Efter de seneste sæsoners udsolgte Skønneste kor-koncerter er her igen muligheden for at høre DR Koncertkoret i en samling af kormusikkens mange perler sammen med DR Symfoniorkestret.

Denne gang kan du roligt tage dine kronjuveler på, for i anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag er al musikken til dette års kormusikfest knyttet til konger, dronninger, prinser og kejsere. Fra Händels Zadok the Priest, som akkompagnerede Kronprinsesse Marys ankomst i Vor Frue Kirke, til triumfmarchen fra Verdis Aida og musik fra grandiose engelske kroningsceremonier.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve en række af kormusikkens allerbedste, kongelige værker – samlet i én koncert.

Koncerten kan også opleves den 3. oktober 2020 klokken 17.00. Læs mere her

Dirigent

Bart Van Reyn

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere