0Din kurv er tom
Udsolgt Institution og indskoling

Skolekoncert: Drømmekvarteret

13. mar '23 kl. 9:30

Studie 3

Skolekoncert: Drømmekvarteret

Udsolgt

Drømme­kvarteret

Drømmekvarteret er drømmefortællinger kombineret med stemningsfuld verdensmusik, der giver ro til nervesystemet. Børnene bliver af forfatter Farnoush ledt gennem musikalske landskaber, som skabes live af nogle af Danmarks førende musikere. Kom med på en musikalsk drømmerejse, hvor du er i de allerbedste hænder.

Ved at invitere til at bruge fantasien bliver der plads til at visualisere, sanse og beskrive helt almindelige indtryk som frygt, kærlighed og spænding. Den mentale musikalske rejse igennem naturen kan på magisk vis flytte opmærksomhed, fokus og følelsesliv fra ét univers til et andet, så børnene lærer at mærke, hvordan følelser også påvirker kroppen.

Drømmerejsen akkompagneres af tre af Danmarks mest anerkendte musikere inden for jazzen og den klassiske musik, som sammen skaber et lydbillede, som børnene ikke kender fra anden børnemusik: jazzguitaristen Mikkel Nordsø, tabla-mesteren Ole Theill og harpenisten Tine Rehling.

Tilmelding:
Book jeres billetter direkte her på hjemmesiden. Koncerterne er forbeholdt skoler.

Målgruppe: De ældste daginstitutionsbørn og indskoling.

Skolekoncerten kan også opleves den 13. marts 2023 klokken 11.00. Læs mere her
Skolekoncerten kan også opleves den 14. marts 2023 klokken 09.30. Læs mere her
Skolekoncerten kan også opleves den 14. marts 2023 klokken 11.00. Læs mere her
Skolekoncerten kan også opleves den 15. marts 2023 klokken 09.30. Læs mere her
Skolekoncerten kan også opleves den 15. marts 2023 klokken 11.00. Læs mere her

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere