0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Målgruppe: Udskoling, efterskoler og gymnasieelever

Skolekoncert: Fantasymphony II

29. mar '23 kl. 11:00

Koncertsalen

Skolekoncert: Fantasymphony II

Åben prøve

Fantasymphony er tilbage i DR Koncerthuset med episk musik fra de største fantasy-film, serier og spil. Troldspejlet og DR Symfoniorkestret åbner porten til magiske universer som Ringenes Herre, Game of Thrones, Hobbitten, Elden Ring, The Witcher, Skyrim, League of Legends og spritnye og aktuelle serietitler.

Drager og dværge, trompetister og violinister krydser klinger og klange i verdener af flammer og trolddom. Den episke kamp mod den sorteste ondskab folder sig ud i denne fantasy-koncert med DR Symfoniorkestret og Jakob Stegelmann.

Den store, episke orkestermusik er en uadskillelig del af fantasy-genren. Den er fuld af både velkendte, romantiske klange og overraskelser med sjældne instrumenter og harmonier. Når vi hører musikken, ved vi, at vi ikke er i virkelighedens verden. Og vi kan helhjertet leve os ind i drømmen og håbe, den varer længe og holder ved – også efter at vi har åbnet øjnene igen.

Lad Jakob Stegelmann være din guide på denne aftens musikalske rejse ind i fantasy-verdener, der får hårene til at rejse sig og fantasien til at blomstre – til lyden af et af verdens førende soundtrack-orkestre.

Tilmelding:
Book jeres billetter direkte her på hjemmesiden. Koncerterne er forbeholdt skoler.

Målgruppe: Udskoling, efterskoler og gymnasieelever

Varighed: 3 timer

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere