0Din kurv er tom
Målgruppe: Udskoling, efterskoler og gymnasieelever

Skolekoncert: VIKING

24. maj '23 kl. 11:00

Koncertsalen

Skolekoncert: VIKING

Åben prøve

Drag med DR Symfoniorkestret på et symfonisk vikingetogt mellem virkelighed og fantasi. Mørke, nordiske klange af Eivør og Einar Selvik/Wardruna smelter sammen med symfonisk storhed og stærke soundtracks i et musikalsk togt mod fjerne horisonter. Værter: Rane Willerslev og Jeanette Varberg.

Der er mod, kult, myter og nordisk urkraft på spil, når DR Symfoniorkestret i samarbejde med Nationalmuseet vækker vikingetiden til live i Koncertsalen.

Du er ikke i tvivl om, at du er landet i den mørke nordiske oldtid, når musikken fra tv-serierne Vikings og The Last Kingdom folder sig ud side om side med stemningsfulde numre af Eivør og Wardruna og fra spil som Assassin’s Creed Valhalla og God of War – Ragnarök.

Koncertsalen omdannes til de faldnes hal Valhalla, og det står ristet med dybe runer i salens gyldne trævægge, at Ragnarok hele tiden er lige om hjørnet. Den salte smag af det kolde endeløse hav, følelsen af de dybe mørke skove og udsigten til den stormfulde himmel forenes med den kultiske, nordiske gudedyrkelse i en stærk, symfonisk symbiose.

Både Eivør og Einar Selvik fra bandet Wardruna har bidraget til adskillige soundtracks til film, TV-serier og spil om vikingernes verden. Deres musik har på én gang et særligt nordisk og dybt personligt udtryk, og denne aften er en enestående mulighed for at opleve begge sangerne og deres musik live med DR Symfoniorkestret.

Kom med på et symfonisk togt, som med garanti vil give dig færten af både Ragnarok, Valhalla og de ikoniske, nordiske guder – kyndigt guidet af to af vores førende, nordiske eksperter i vikingetiden, Rane Willerslev og Jeanette Varberg fra Nationalmuseet.

Tilmelding:
Book jeres billetter direkte her på hjemmesiden. Koncerterne er forbeholdt skoler.

Målgruppe: Udskoling, efterskoler og gymnasieelever.

Varighed: 3 timer

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere