0Din kurv er tom

Skt. Sebastians martyrium

6. feb '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Skt. Sebastians martyrium

Event er afholdt

Skt. Sebastians martyrium

Debussys store oratorium om den hellige Skt. Sebastian er et af hans mest originale værker. Et religiøst og erotisk mysteriespil, der forener sang, digte og orkestermusik i en dybt personlig udformning. To af Frankrigs bedste sangere, Sandrine Piau og Nora Gubisch, er solister i det ekstatiske værk.

Debussy var en af musikkens største fritænkere. Et geni, der nægtede at lade sin fantasi binde. Det oplever man i hans kæmpeværk Skt. Sebastians martyrium, som befinder sig midt imellem opera, oratorium og teater. Hovedpersonen er en kristen helgen, men musikken er ikke kirkemusik. Debussys kunst er som altid helt sin egen.

Den hellige Sebastian blev martyr, da romerne skød ham med bue og pil, mens han stod bundet til et træ. Debussys sanselige portræt af Sebastians martyrium vakte skandale i katolske kredse ved premieren i Paris, 1911. Han forsøgte at redde musikken ved at beskære den kraftigt, men det er forblevet et af hans mest oversete mesterværker.

Ved denne koncert opfører DR SymfoniOrkestret og DR Koncertkoret den komplette version af Skt. Sebastians martyrium. Al musikken, som Debussy oprindeligt komponerede den. Den rummer foruden et stort kor og symfoniorkester store solopartier, der synges og reciteres af Sandrine Piau og Nora Gubisch, to af Frankrigs allerbedste sangerinder.

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Debussy

Skt. Sebastians martyrium

Alain Altinoglu

Dirigent

Nora Gubisch

Solist, fortæller

Sandrine Piau

Solist, sopran

Isabelle Druet

Solist, mezzosopran

Marie Kalinine

Solist, mezzosopran

Eric Genovese

Skuespiller

DR Koncertkoret

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter