0Din kurv er tom

Søndagskaffe med Beethoven I

23. aug '20 kl. 11:00

Koncertsalen

Søndagskaffe med Beethoven I

Søndagskaffe med Beethoven I

Nyd din søndagskaffe i DR Koncerthuset, hvor Trio con Brio Copenhagen spiller klavertrioer af Beethoven. Du sidder tæt på musikerne på scenen i Koncertsalen, så alle nuancer i musikken træder frem – og har du lyst, kan oplevelsen kombineres med en lækker brunch i DR Koncerthusets restaurant.

Det danske ensemble Trio con Brio Copenhagen er kammermusik i verdensklasse. Sammen har de tre musikere – hvoraf to er koncertmestre i DR Symfoniorkestret – vundet internationale priser og anerkendelse gennem de over 20 år, trioen har eksisteret.

The Washington Post skrev efter en koncert i Kennedy Center: ”De strålende beretninger er sande. Trio con Brio Copenhagen har tydeligvis et tårnhøjt niveau”, og i tidsskriftet The Gramophone har en kritiker slået fast, at trioen leverede ”… en af de bedste opførelser af kammermusik, jeg har oplevet.”

Nu har du chancen for at komme tæt på den anerkendte trio og samtidig nyde din søndagskaffe på en anderledes måde. DR Koncerthuset åbner nemlig dørene for to særlige formiddagskoncerter, hvor du sidder på selve scenen eller de forreste rækker i Koncertsalen, mens Trio con Brio spiller musik af 250-års jubilaren Beethoven.

De to værker denne formiddag er en af Beethovens tidligste klavertrioer, op. 1, nr. 3 i c-mol, og den kendte Geister-trio (’Spøgelsestrio’) op. 70. To energiske og idérige værker, som hver især var med til at etablere komponistens omdømme som et musikalsk geni.

Koncerten begynder kl. 11, og før koncerten byder vi på en kop økologisk filterkaffe eller en dejlig kop the som du kan tage med ind i Koncertsalen – og hvis du har lyst, har du mulighed for at købe en lækker brunch i DR Koncerthusets restaurant, som har åbent fra kl. 9.00.

Brunch tallerken inkl. 1 glas Juice kr. 220,-

Yoghurt med kompot & müesli
Amerikansk pandekage med lys sirup
Æg en cocotte med spinat, ost & syltet peberfrugt
Stegt bacon & brunch pølse
Chorizo
Røget skinke
Dansk Brie med druer
Marmelade
Her til brødkurv med Croissant, Rundstykke og Rugbrød
Inkl. et glas æble- eller appelsin- juice

Køb Brunch her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere