DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Søndagskaffe med Beethoven II

27. sep '20 kl. 11:00

Koncertsalen

Søndagskaffe med Beethoven II

Event er afholdt

Søndagskaffe med Beethoven II

Nyd din søndagskaffe i DR Koncerthuset, hvor Trio con Brio Copenhagen spiller klavertrioer af Beethoven og P2-vært Esben Tange fortæller om musikken. Du sidder helt tæt på musikerne, så alle nuancer i værkerne træder frem – og har du lyst, kan oplevelsen kombineres med en brunch i DR Koncerthusets restaurant.

Det danske ensemble Trio con Brio Copenhagen er kammermusik i verdensklasse. Sammen har de tre musikere – hvoraf to er koncertmestre i DR Symfoniorkestret – vundet internationale priser og anerkendelse gennem de over 20 år, trioen har eksisteret.

Nu har du chancen for at komme helt tæt på trioen og nyde din søndagskaffe på en anderledes måde – samtidig med, at du bliver ført ind i Beethovens musik af P2-vært Esben Tange, som fortæller om værkerne og komponisten.

DR Koncerthuset og DR P2 præsenterer to særlige formiddagskoncerter, hvor du sidder på selve scenen eller de forreste rækker i Koncertsalen, mens Trio con Brio Copenhagen spiller musik af 250-års jubilaren Beethoven. Undervejs i koncerten vil musikerne også selv fortælle om musikken, og publikum får mulighed for at stille spørgsmål.

De to værker denne formiddag er et af Beethovens kendteste kammerværker, den store Ærkehertugtrio tilegnet komponistens nære ven ærkehertug Rudolf af Østrig, og hans variationsværk for klavertrio over melodien ”Ich bin der Schneider Kakadu”.

Koncerten begynder kl. 11, og før koncerten byder vi på en kop økologisk filterkaffe eller en kop te som du kan tage med ind i Koncertsalen – og hvis du har lyst, har du mulighed for at købe en lækker brunch i DR Koncerthusets restaurant, som har åbent fra kl. 9.00.

Hent program her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19.  Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Brunch tallerken inkl. 1 glas Juice kr. 220,-

Yoghurt med kompot & müesli
Amerikansk pandekage med lys sirup
Æg en cocotte med spinat, ost & syltet peberfrugt
Stegt bacon & brunch pølse
Chorizo
Røget skinke
Dansk Brie med druer
Marmelade
Her til brødkurv med Croissant, Rundstykke og Rugbrød
Inkl. et glas æble- eller appelsin- juice

Køb Brunch her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere