DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Søndagssalon: Duo Åstrand/Salo

22. nov '20 kl. 11:00

Koncertsalen

Søndagssalon: Duo Åstrand/Salo

Event er afholdt

Søndags­salon

Kom helt tæt på et af Danmarks førende kammerensembler Duo Åstrand/Salo når Søndagssalon byder på klassisk musik og samtale på scenekanten i Koncertsalen. Søndagssalon inviterer dig med ind i Koncertsalens scenerum til musik og samspil med kunstnerne i selskab med vært Esben Tange, P2

Søndagssalon inviterer dig med ind i Koncertsalens scenerum til musik og samtale med kunstnerne, efterfulgt af en velkomponeret madoplevelse i vores restaurant.

På scenen er musikerne i spil og i dialog med publikum. Dagens vært, Esben Tange fra DR P2, leder dig ind i musikken og binder arrangementet sammen med fortællinger, fortolkninger og samtale.

Efter den musikalske oplevelse fortsætter vi ud i DR Koncerthusets restaurant, hvor Søndagssalons chefkok, Karlos Ponte, komplimenterer oplevelsen med en udsøgt frokostanretning.

Det musikalske program for denne Søndagssalon er danske romancer for violin og klaver, spillet af Duo Åstrand/Salo, som er et af Danmarks førende kammerensembler. Duoen består af Christina Åstrand, violin og Per Salo, klaver, som begge er musikere i DR Symfoniorkestret.

Der er en særlig inderlighed over romancer for violin, og dansk musik rummer et skatkammer af denne særlige genre fuld af sangbare melodier og charmerende stemninger. Nu præsenterer Duo Åstrand/Salo de glemte toner af bl.a. Carl Nielsen, Ludolf Nielsen, August Enna og Niels W. Gade i en musikalsk menu, som bringer os tæt på den romantiske violins sjæl.

Dagens salonfrokost er sammensat af chefkok Karlos Ponte, der tidligere har arbejdet for Noma og El Bulli i Barcelona samt drevet gourmetrestauranten Taller og den sydamerikanske folkebistro PMY i København.

Bemærk: Ved køb af ”Sceneplads & frokost”-billet fungerer billetten samtidig som din bordbestilling. Skal I spise flere sammen bedes I derfor bestille billetterne på samme bestilling eller kontakte DR Koncerthusets kundeservicecenter på (+45) 35 20 62 62

Søndagssalon er et fortløbende format præsenteret af DR Koncerthuset og Kammermusikforeningen.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Program

Duo Åstrand/Salo er blandt Danmarks førende kammerensembler og har et mangeårigt samarbejde i musikken fra klassikken og frem til det helt nyskrevne. Til Søndagssalon præsenterer de sig i et repertoire, der for begge er hjertemusik.


Carl Nielsen

Romance fra Fantasistykker op. 2

Ludolf Nielsen

Romance op. 20

August Enna

Barcarole

August Enna

Romance

Niels W. Gade

Capriccio

Ensemble

Duo Åstrand/Salo

Chefkok

Karlos Ponte

Vært

Esben Tange

SALONFROKOST

Søndagssalons køkkenchef Karlos Ponte byder velkommen i Koncerthusets restaurant efter koncerten og komplementerer den musikalske oplevelse med en udsøgt frokostanretning. Karlos Ponte har tidligere arbejdet for Noma og El Bulli i Barcelona samt drevet gourmetrestauranten Taller og den sydamerikanske folkebistro PMY i København.

Karlos Pontes salonfrokost byder på smagsprøver med rødder i hans alsidige kulinariske bagrund og venezualanske ophav, såvel som hans brede fundering i det nordiske køkken og gastronomi på højeste niveau.

Der er begrænset antal billetter til Søndagssalon samt Salonfrokosten, men det er også muligt at købe en billet uden frokost til at overvære arrangementet fra balkonen i Koncertsalen.

MENU:

Ceviche af torsk & avocado med amarillo chili-dressing, friterede majs og kapers
Kartoffelbrød & syrnet creme
Confiteret kyllingoverlår, rød peber/jalapeño-hollandaise
Tomatillo, tomater, granatæbler, syltede rødløg, majroer, purløgsolie og hasselnøder
Confiteret & grillet græskar med græskarkerne-mole og brøndkarse
 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere