0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Søndergård & Sacre

1. nov '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Søndergård & Sacre

Event er afholdt

Søndergård & Sacre

Oplev energien, myten og magien i det 20. århundredes mest berømte orkesterværk, Stravinskijs balletmusik Le sacre du printemps. Mærk også de stærke naturkræfter og mytiske landskaber i Sibelius’ store Violinkoncert med den hollandske verdensstjerne Janine Jansen som solist.

Der er særlig, hvidglødende intensitet i Sibelius’ Violinkoncert. En dødsforagt bag musikkens stolte fremtoning og smukke nordiske stemninger. Sibelius udfordrer sig selv – med os som publikum til dramaet – og det giver gåsehud. Især når en så udtryksfuld og medrivende musiker som Janine Jansen fra Holland er violinsolist. Hun er en kunstner på allerhøjeste niveau.

Stravinskijs balletmusik Le sacre du printemps er i dag et værk, publikum strømmer til for at opleve. Det begyndte ellers som en skandale i Paris 1913, hvor ingen forstod, hvad der foregik. I dag kan et toporkester som DR SymfoniOrkester spille Stravinskijs musik, så farverne og rytmerne i den geniale musik står knivskarpt. Fra skandale til triumf – det skulle Stravinskij bare have oplevet.

Koncerten dirigeres af Thomas Søndergård, dansk chefdirigent hos BBC. Han opfører også Claude Debussy´ Prélude à l’apres-midi d’un faune – på dansk kendt som Forspil til en fauns eftermiddag. Koncerten indledes med dette værk.

Koncerten kan også opleves den 3. november 2018

Hent Orkesterliste

Claude Debussy

Prélude à l’apres-midi d’un faune

Sibelius

Violinkoncert

Stravinskij

Le sacre du printemps

Dirigent

Thomas Søndergård

Solist, violin

Janine Jansen

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere