0Din kurv er tom
Venteliste Support: Charlotte-Amalie

Søren Huss

16. apr '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Søren Huss

Skriv dig på venteliste

Søren Huss

Med sin fantastiske stemme, sit nærvær og sine personlige fortællinger formår Søren Huss at ramme sit publikum som kun de færreste andre – dér, hvor man som lytter er allermest blottet og sårbar. Han er blandt landets bedste sangskrivere og er altid undervejs med nye sange, så mon ikke der vil være lidt overraskelser på sætlisten til foråret. Vi glæder os til igen at kunne byde Søren Huss en varm velkomst i Koncertsalen.

I starten af september annoncerede Søren Huss sit livecomeback og hvilken modtagelse; på ét døgn var de annoncerede koncerter i december 2022 udsolgt. En overraskende, men smuk tilkendegivelse fra publikum oven på en indadvendt tid for den fynske sanger og sangskriver.

Derfor er det en stor glæde at vi kan annoncere DR Koncerthuset som et stop på Søren Huss’ forårstour, og så endda med to shows. I mange år har han været garant for nærværende og bevægende koncerter og disse bliver ingen undtagelse. Med sig bringer han sit orkester til at understøtte sine smukke kompositioner og stærke lyrik – på nye sange som på gamle kendinge.

Søren Huss har siden sit sidste besøg i Koncertsalen til to udsolgte koncerter i 2018 udgivet albummet ”Sort Og Hvid Til Evig Tid” i 2019, live-albummet ”En Helt Almindelig Koncert” med Copenhagen Phil i 2020 samt en række Toppen af poppen-singler.

Support: Charlotte-Amalie

Charlotte-Amalie er dansksproget, cinematisk pop med rødder i filmmusikken. Hendes smukke kompositioner bevæger sig i et stemningsfyldt klaverunivers, hvorpå hun tilføjer en både farverig og kraftfuld vokal.

Som lytter kan man ikke undgå at blive draget ind i en lyrik, som kommer helt tæt på den unge artist. Teksterne tager afsæt i hendes egne kampe omkring at være ung, og dét at prøve at finde ro i sit eget selvbillede. Det er sårbart, afklædt og dragende og deler en fortælling om, hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme kan forme vores liv.

Søren Huss

Support

Charlotte-Amalie

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere