0Din kurv er tom

Søren Huss og Danmarks Underholdnings-orkester

23. feb '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Søren Huss og Danmarks Underholdnings-orkester

Ekstrakoncert

Billetter til første koncert fik hurtigt ben at gå på. Til ekstrakoncerten venter der publikum en nærværende og smuk oplevelse i Koncertsalen når Søren Huss åbner op for bagkataloget med den unikke dansksprogede sangskrivertradition akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Søren Huss’ karakteristiske vokal, urokkelige nærvær og eftertænksomme dansksprogede sange får et ekstra løft når han indtager Koncertsalen sammen med Danmarks Underholdningsorkester til ekstrakoncerten..

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med sin karismatiske vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Rejser man tilbage til start 00’erne, møder man Søren Huss i rockbandet Saybia, som tog det danske musiklandskab med storm. Spoles der frem til 10’erne, kan man høre Søren Huss første soloalbum ”Troen og Ingen” (2010), der gav ham prisen som ”Årets danske kunstner” til DMA 2011 og snart er den fynske sangskriver klar med sin 5. udgivelse i form af et livealbum i samarbejde med Copenhagen Phill fra Danmarks Radios gamle Radiohus.

Med sig i DR Koncertsalen har Søren Huss Danmarks Underholdningsorkester, som har rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage. Med deres fagligt ambitiøse og kreativt legende udtryk er de eksperter i at bygge broer mellem musik og mennesker og netop dette bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester står på scenen sammen i Koncertsalen.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter