DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Søren Huss og Danmarks Underholdnings­orkester

22. aug '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Søren Huss og Danmarks Underholdnings­orkester

Søren Huss og Danmarks Underholdnings­orkester

Søren Huss’ karakteristiske vokal, urokkelige nærvær og eftertænksomme dansksprogede sange får et ekstra løft når han indtager Koncertsalen sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Koncerten med Søren Huss og Danmarks Underholdnings-orkester den 27. marts 2021 er udsat til den 22. august 2021. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Der venter publikum en nærværende og smuk oplevelse i Koncertsalen når Søren Huss åbner op for bagkataloget med den unikke dansksprogede sangskrivertradition akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med sin karismatiske vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Rejser man tilbage til start 00’erne, møder man Søren Huss i rockbandet Saybia, som tog det danske musiklandskab med storm. Spoles der frem til 10’erne, kan man høre Søren Huss første soloalbum ”Troen og Ingen” (2010), der gav ham prisen som ”Årets danske kunstner” til DMA 2011 og snart er den fynske sangskriver klar med sin 5. udgivelse i form af et livealbum i samarbejde med Copenhagen Phill fra Danmarks Radios gamle Radiohus.

Med sig i DR Koncertsalen har Søren Huss Danmarks Underholdningsorkester, som har rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage. Med deres fagligt ambitiøse og kreativt legende udtryk er de eksperter i at bygge broer mellem musik og mennesker og netop dette bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester står på scenen sammen i Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter