Venteliste Varighed ca. 120 min. Support: William Doyle

SOHN

22. feb '17 kl. 20:00

Studie 2

SOHN

Event er afholdt

SOHN

Den publikumsafholdte Christoph Taylor a.k.a SOHN trækker på R’n’B-influeret elektronik og skaber sine egne højtragende soniske universer. Til januar udkommer det andet album ’Rennen’ og den 22. februar spiller SOHN i DR Koncerthusets Studie 2.

Det er gået stærkt for den engelskfødte musiker og producer Christoph Taylor, siden han i 2012 debuterede som SOHN og i 2013 hev en pladekontrakt hjem med 4AD. Taylor har skiftet sit tidligere hjem i Wien ud med californiske himmelstrøg, og det nye album er således optaget nord for det nye hjem i Los Angeles, og bliver det første, siden 2014s roste ’Tremors’. Optageprocesserne deler enkelte ligheder, og SOHN er da også fortsat med at finde størst spilleglæde om natten. Noget, der kan formodes at have fordelt lydsiden sin let åndelige dommedagstristesse. Én af SOHNs populære forcer.

På singlen ’Signal’ hersker melankolien igen i SOHNs lydunivers, det samme gør de bløde synthflader, subtile forvrængninger og eventyrlystne producerudladninger. Dog kan man ane en modningsprocess, der tør rodfæste lyden i mere enkle r’n’b kompositioner, der i højere grad lader sangen komme til sin ret. En udvikling vi glæder os gevaldigt til at se udfolde sig live. I 2014 spillede SOHN for et begejstret og fyldt Pumpehuset, og den 22. februar får København atter fornøjelsen, denne gang i Koncerthusets studie 2.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere