0Din kurv er tom

Sommerdage & Sommernætter

16. aug '22 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Sommerdage & Sommernætter

Event er afholdt

DR Vokal­ensemblets sommertur

Er der noget, der er særligt for Skandinavien, er det vores lyse sommernætter. Til dette års sommerturné har DR Vokalensemblet og den svenske dirigent Jakob Hultberg sammensat en række danske og svenske perler for kor, som alle kredser om vores milde, lyse sommerdage, aftener og nætter.

Hver sommer drager DR Vokalensemblet på turné i store og små kirker i det danske sommerland, og et naturligt stop på turen er korets hjemmebane i DR Koncerthuset. I år har den svenske dirigent Jakob Hultberg sammensat et smukt og sommerligt program, som præsenterer nogle af de mest elskede toner for kor af danske og svenske komponister.

Danske Svend S. Schultz rammer selve essensen af den danske sommer med sine tre perler for kor, og ’Yndigt dufter Danmark’ kan næsten få tiden til at stå stille i sin poetiske skildring af lyset, duften og lykkefølelsen en på en smuk sommeraften.

Svenske komponister som Alfven, Steenhammar og Åhlén har deres eget, romantiske greb om folkeviser om sommer og kærlighed, og nyere toner af Rautavaara og Rehnqvist tager skridtet ind i selve sommernatten.

Aftenens dirigent Jakob Hultberg er ekspert i at dirigere sangere og er fast tilknyttet Malmø Operaen, ligesom han har været tilknyttet bl.a. Det Kgl. Teater, Copenhagen Opera Festival og Den Jyske Opera. Denne koncert er hans debut med DR Vokalensemblet.

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 11. august 2022 klokken 19.00 i Skjern Kirke. Læs mere her

Trad. svensk, arr. Gunnar Eriksson

Nu är kommen den lyckliga tid

Wilhelm Steenhammar

Tre korviser - September - Seraillets have - Havde jeg en dattersøn, o ja

Hans-Ola Ericsson

Under linden

Hugo Alfven

Aftonen

Karin Rehnqvist

När Natten skänker frid

Hugo Alfvén

Och Jungfrun hon går i ringen Uti vår hage Tjuv och tjuv det ska du heta

Ludvig Norman

Jordens oro viker

Knut Håkanson

Af Four Madrigals, opus 36

Einojuhani Rautavaara

Sommarnatten

Niels W. Gade

Morgensang af Elverskud

Svend S. Schultz

Udsyn mod aften Midsommersang Yndigt dufter Danmark

Waldemar Åhlén

Det dufter lysegrønt af græs

Dirigent

Jakob Hultberg

Kor

DR Vokalensemblet

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter