DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Sparks

30. apr '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Sparks

Sparks

Fuldkommen forrykte og fortryllende Sparks leverede i 2018 en musikoplevelse ud over det sædvanlige i Koncertsalen. Nu vender de internationalt anerkendte pop-pionerer tilbage med det anmelderroste album "A Steady Drip, Drip, Drip" og tager publikum med på deres unikke rundrejse i årtiers indiepop fra 1970’erne og frem til nu.

Selvom brødrene Ron og Mussell Mael i Sparks har rundet de 70 år, så besidder de kække ikoner fra Los Angeles stadigvæk en nærmest naturstridig livsenergi, som publikum uden tvivl får at mærke, når legenderne gæster Koncertsalen med deres nye anmelderroste album “A Steady Drip, Drip, Drip”:

The Telegraph 4* – “A Steady Drip, Drip, Drip, is packed with more clever, satirical observations of everyday life.”
Financial Times 4* – “quintessentially, uniquely, unmistakably Sparks.” “Sparks. Only Sparks.”
Mail on Sunday (IRE) 4* – “still sparking brightly”
The Scotsman“Sparks are still tackling the language of pop from fresh angles”

Siden seneste besøg fra Sparks har brødreparret udgivet singlen ”Please Don’t Fuck Up My World” som en tilføjelse til deres imponerende diskografi med imponerende 22 albums, hvor ‘Kimono My House’ og Propaganda fra samme år 1974 har international kultstatus.

Selvom Sparks er en duo er de i livesammenhæng bakket op af et stort band, som skal understøtte og akkompagnere brødrenes flamboyante og bombastiske popkunst, der i sammenspil med Koncertsalens unikke akustisk, utvivlsomt vil sikre at publikum har en stor oplevelse i vente!

Sparks blev dannet i 1971 og har med deres excentriske udtryk favnet alt lige fra glam, artrock til synthpop. Alt sammen gennemsyret af Ron Maels sofistikerede keyboard og Russel Maels falsetbårne stemme.

Sparks har tjent som inspiration for kunstnere som: Queen, Depeche Mode og Pet Shop Boys og den erklærede fanskare tæller ikoner som: Abba, Björk, Kurt Cobain, Barbara Streisand, Morrissey, Ramones og Paul McCartney. Sparks har tidligere samarbejdet med artister som Giorgio Moroder, Faith No More og Erasure.

Se videoen til den nye single “Lawnmower”

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter