0Din kurv er tom
Få billetter tilbage DJ: Christian d'Or

Sparks

30. apr '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Sparks

Efter koncerten spiller Christian d’Or til Sidste Omgang i Studie 1. Christian d'Or er et elsket navn i det danske dj- og musikmiljø, som gennem en lang årrække har været garant for selektioner og produktioner af tårnhøj kvalitet. Typisk med et touch af disco, men også med en nysgerrighed og forståelse for andre genrer og lyde.

Event er afholdt

Sparks

Fuldkommen forrykte og fortryllende Sparks leverede i 2018 en musikoplevelse ud over det sædvanlige i Koncertsalen. Nu vender de internationalt anerkendte pop-pionerer tilbage med det anmelderroste album "A Steady Drip, Drip, Drip" og tager publikum med på deres unikke rundrejse i årtiers indiepop fra 1970’erne og frem til nu.

Selvom brødrene Ron og Russell Mael i Sparks har rundet de 70 år, så besidder de kække ikoner fra Los Angeles stadigvæk en nærmest naturstridig livsenergi, som publikum uden tvivl får at mærke, når legenderne gæster Koncertsalen med deres nye anmelderroste album “A Steady Drip, Drip, Drip”:

The Telegraph 4* – “A Steady Drip, Drip, Drip, is packed with more clever, satirical observations of everyday life.”
Financial Times 4* – “quintessentially, uniquely, unmistakably Sparks.” “Sparks. Only Sparks.”
Mail on Sunday (IRE) 4* – “still sparking brightly”
The Scotsman“Sparks are still tackling the language of pop from fresh angles”

Siden seneste besøg fra Sparks har brødreparret udgivet singlen ”Please Don’t Fuck Up My World” som en tilføjelse til deres imponerende diskografi med imponerende 22 albums, hvor ‘Kimono My House’ og Propaganda fra samme år 1974 har international kultstatus.

Selvom Sparks er en duo er de i livesammenhæng bakket op af et stort band, som skal understøtte og akkompagnere brødrenes flamboyante og bombastiske popkunst, der i sammenspil med Koncertsalens unikke akustisk, utvivlsomt vil sikre at publikum har en stor oplevelse i vente!

Sparks blev dannet i 1971 og har med deres excentriske udtryk favnet alt lige fra glam, artrock til synthpop. Alt sammen gennemsyret af Ron Maels sofistikerede keyboard og Russell Maels falsetbårne stemme.

Sparks har tjent som inspiration for kunstnere som: Queen, Depeche Mode og Pet Shop Boys og den erklærede fanskare tæller ikoner som: Abba, Björk, Kurt Cobain, Barbara Streisand, Morrissey, Ramones og Paul McCartney. Sparks har tidligere samarbejdet med artister som Giorgio Moroder, Faith No More og Erasure.

Se videoen til den nye single “Lawnmower”

 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Sidste Omgang

Sidste Omgang er vores invitation til dig om at blive hængende og forlænge oplevelsen i Koncerthuset.

Nyde en enkelt mere, udveksle yndlingsmomenter fra aftenen, svinge en smule med hofterne. En udvalgt DJ spiller tunes der skaber stemning, lyset dæmpes og i baren serveres der kolde drinks. Så lad bilen stå og bliv til en Sidste Omgang i godt selskab.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere