0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Josin

Sparks

18. jun '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Sparks

Event er afholdt

Sparks

De internationalt anerkendte POPpionerer SPARKS er tilbage i Danmark! Kom og hør hvordan årtiers indiepop har udviklet sig og få en musikoplevelse ud over det sædvanlige i DR Koncerthuset.

Fuldkommen forrykte og fortryllende Sparks provokerede popverdenen i 70’erne med gungrende galimatias, uhæmmet hysteri og et visuelt vanvid og nu er de endelige tilbage i Danmark!

Selvom brødrene Ron og Mussell Mael nærmer sig de 70, så besidder de kække ikoner fra Los Angeles stadigvæk en nærmest naturstridig livsenergi, som publikum uden tvivl får at mærke når legenderne gæster DR Koncerthusets fortryllende koncertsal d.18 juni.

I anledning af denne enestående aften medbringer SPARKS et stort band, som skal understøtte og akkompagnere brødrenes flamboyante og bombastiske popkunst, der i sammenspil med Koncertsalens unikke akustisk, utvivlsomt vil sikre at publikum har en stor oplevelse i vente!

Sparks blev dannet i 1971 og har med deres excentriske udtryk favnet både glam, symfonisk og artrock i en forunderlig vellykket synergi med synthpoppen. Alt sammen gennemsyret af Ron Maels sofistikerede keyboard og Russel Maels falsetbårne stemme. Sparks har udgivet imponerende 22 albums, hvor: ‘Kimono My House’ (’74) og Propaganda (´74) har reel international klassikerstatus.

Sparks har tjent som inspiration for kunstnere som: Queen, Depeche Mode og Pet Shop Boys og den erklærede fanskare tæller ikoner som: Abba, Björk, Kurt Cobain, Barbara Streisand, Morrissey, Ramones og Paul McCartney. Sparks har tidligere samarbejdet med artister som Giorgio Moroder, Faith No More og Erasure…

Den her glæder vi os ekstra meget til!

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere