0Din kurv er tom

Spiritualized

3. mar '22 kl. 20:00

Studie 2

Spiritualized

Spiritua­lized

Mine damer og herrer: Spiritualizeds raketdrevne spacerock flyder ude i rummet. Igen. Med offentliggørelsen af det legendariske bands niende studiealbum, 'Everything Was Beautiful', der udkommer i 2022, sætter Spiritualized kursen mod Studie 2.

Spiritualizeds omdrejningspunkt og primære drivkraft, Jason Pierce, lignede en mand, der havde trådt ind i sit enorme rock-rumskib for en sidste gang, da Spiritualized i 2018 udgav ‘And Nothing Hurt’. “Dette er muligvis det sidste”, lød det fra den tidligere Spacemen 3-frontmand om Spiritualizeds ottende album, det første nye udspil i seks år. Men nu, godt fire år senere, bevæger rockastronauten Jason Pierce alias J. Spaceman sig igen rundt i vægtløs tilstand med det nye album ‘Everything Was Beautiful’, hvor kor, horn- og strygersektioner såvel som kirkeklokker medvirker og som kan opleves live, når Spiritualized indtager Studie 2.

Spiritualized har markeret sig som et af de største neo-psykedeliske rockbands gennem de seneste fire årtier, og med gruppens ikoniske ‘Ladies and Gentlemen ’We Are Floating In Space’ fra 1997, der både dengang og i retrospekt er blevet kaldt et af årtiets bedste albums af flere toneangivende magasiner, sikrede Spiritualized sig en udødelig kultstatus, kendt for storladen sangskrivning, episke produktioner og kalejdoskopiske psychpop-melodier. De efterfølgende 25 år affødte yderligere fem plader, et væld af genudgivelser, alvorlige sygdomsforløb og ikke mindst en yderligere afsondring af Spiritualizeds lydrum, der gør plads til elementer af blandt andet blues, country og noise-gospel.

Men nu ser det britiske band ud til at vende tilbage til mesterværket fra 1997. Således er det kommende album ‘Everything Was Beautiful’, blevet varslet som et comeback til de rødder, der formede ‘Ladies And Gentlemen We’re Floating In Space’; maksimalistisk og konfliktsøgende, vekslende mellem det mørke og det lyse, det kaotiske og omhyggelige, mellem isolation og afhængighed og mellem kærlighed og had. Der er noget at glæde sig til, når Spiritualized tager det kommende album med til DR Koncerthuset.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud