0Din kurv er tom
Venteliste

Sqürl

3. feb '23 kl. 21:00

Studie 2

Sqürl

Skriv dig på venteliste

Four Flms by Man Ray

SQÜRL - i skikkelse af filmlegenden Jim Jarmusch og musiker Carter Logan - optræder i DR Koncerthuset ved deres første koncert i Danmark nogensinde. Denne særlige aften vil SQÜRL-koncertrepertoiret eksklusivt omfatte musik komponeret specifikt til fire udvalgte film af den afdøde avantgarde-kunster Man Ray.

SQÜRL-koncertrepertoiret i Koncerthuset vil eksklusivt omfatte musik komponeret specifikt til fire film af Man Ray. Filmene har haft en stor betydning kulturhistorisk og fungeret som inspiration for Jim Jarmusch. Dermed mødes kunstnerne. SQÜRL vil altså fremføre deres originale kompositioner til unikke historiske kunstfilm.

BESÆTNING & INSTRUMENTERING
Jim Jarmusch: Elektrisk guitar, Synthesizer, Loops
Carter Logan: Synthesizer, Percussion, Loops

FILMVÆRKERNE AF MAN RAY (i kronologisk koncert-rækkefølge)

L’Etoile De Mer (1928)
Emak Bakia (1926)
Retour a la Raison (1923)
Les Mysteres Du Chateau Du De (1929)

– samlet spilletid 68 minutter.

OM SQÜRL
Bandet betegner sig selv som et entusiastisk niche-rockband fra New York City med en forkærlighed for storladen trommelyd og forvrængede guitarer, båndsløjfer og kassettebåndoptagere, feedback, sørgelige countrysange, dronede stenerflader, syg Hip Hop, sonisk psykedelia, støj og imaginære filmkompositioner.

SQÜRL blev dannet i 2009 under navnet Bad Rabbit, men har sidenhen komponeret musik til en lang række film. De har også lavet selvstændige plader på eksempelvis Sacred Bones Records.

SQÜRL har tidligere optrådt med koncerter på festivaler og scener som ATP, Primavera, Art Institute of Chicago, The Walker Art Center og FOG Design+Art fair og Jack White’s: Third Man Records (behørigt udgivet på vinylplade).

CARTER LOGAN & JIM JARMUSCH
Hvor Carter Logan primært er kendt for musikken som producer og musiker, så er Jim Jarmusch naturligvis også kendt, anerkendt og rost til himlen for sin non-Hollywood karriere, som prisvindende filminstruktør og manuskriptforfatter siden de tidlige 80’ere, med mange klassikere i baggagen som: ’Stranger Than Paradise’ og ’Down By Law’ over ’Mystery Train’, ’Dead Man’ og Coffee & Cigarettes’ til ’Only Lovers Left Alive, og ’Paterson’- men også dokumentarfilm om Neil Young og Iggy & The Stooges.

OM MAN RAY
Amerikansk avantgarde-kunstner født i 1890. Hans bidrag indenfor surrealisme og dadaisme (han grundlagde bevægelsen i New York) er historisk signifikante.

Man Ray bevægede sig over flere medier i sit kunstneriske virke med et udgangspunkt i maleriet. Men det var først, da han flyttede til Paris i 1921, og startede sine banebrydende eksperimenter indenfor fotografi og film, at han manifisterede sig som en reel pioner, der efterlod spor i eftertiden og kunsthistorien.

Det er netop film fra denne vigtige kunsthistoriske periode i 1920’erne, som kan opleves i Koncerthuset, akkompagneret af SQÜRLs dystre droner, skramlede garage-rock af både konkret og ambient karakter der ledsager de næsten hundrede år gamle stumfilm.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere