0Din kurv er tom
Venteliste

Steen Jørgensen

26. jun '20 kl. 21:00

Koncertsalen

Steen Jørgensen

Skriv dig på venteliste

Steen Jørgensen

Det er med stor glæde og fornøjelse, at DR Koncerthuset kan byde velkommen til forsommerens første store rock-koncertbegivenhed: Steen Jørgensen live i Koncertsalen.

En af landets største rockstemmer Steen Jørgensen optræder live i DR Koncerthuset fredag d. 26. juni 2020 kl. 21.00 – med publikums længe ventede tilstedeværelse i Koncertsalen. Steen Jørgensens karismatiske stemme kommer til yderligere udtryk i konstellation med den formidable guitarist Rune Kjeldsen. En intim og sfærisk oplevelse i international klasse.

DR Koncerthuset og Koncertsalen er denne aften nøje indrettet efter myndighedernes anvisninger med fokus på behørig afstand og sikkerhed. Der vil derfor kun være 500 eksklusive billetter sat til salg til denne på mange måder historiske koncert.

Hele Danmark har i den grad set frem til at kunne opleve musikken og fællesskabet i det levende musikrum og nu er dagen endelig kommet, hvor vi igen kan opleve live rockmusik i Koncertsalens smukke rammer.

Rock-ikonet Steen Jørgensen hører til en af de allermest markante skikkelser i dansk rockhistorie. Steen Jørgensen debuterede som frontmand for de levende legender i Sort Sol i 1979 og har om nogen personificeret rock’n’roll herhjemme. Foruden karrieren i Sort Sol, har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Steen Jørgensen udsendte i 2013 solo-projektet ’Standards for Living’. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solo-karriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk, hvilket vi også får prøver på denne aften.

En ny spillestedssæson står for døren når Steen Jørgensen træder ind på scenen med front mod publikum, bakket op af Rune Kjeldsen i Koncertsalen, og det bliver uden tvivl en længe ventet fejring når rockmusikken endelig er tilbage i Danmark og DR Koncerthuset.

Læs om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

 

Foto: Martin Bubandt

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere