0Din kurv er tom

Stine Bramsen

22. apr '22 kl. 20:00

Studie 2

Stine Bramsen

Stine Bramsen

Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere og har for nylig udgivet hitsinglen ’What I Want You To Do’. Nu gæster hun Studie 2, hvor publikum for første gang får mulighed for at opleve det nye materiale live.

Ikke nok med at Stine Bramsen er tilbage med ny musik, så er ambitionerne større end nogensinde før når det gælder hendes liveudtryk. Med sig tager hun et stort 8-personers orkester. Når Stine Bramsen gæster Studie 2 kan publikum forvente et liveshow, som de ikke har set fra Stine før og hvor der vil blive brugt kræfter fra start til slut.

Singlen ’What I Want You To Do’ fra slut september er første soloudspil fra Stine Bramsen i mere end 3 år og er blevet modtaget rigtig flot. Sangen er mere organisk og energisk, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen og rummer en håndspillet, rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads end tidligere.

Efter de afsluttende koncerter med Alphabeat i efteråret 2021, som også bragte dem forbi Koncertsalen, glæder Stine Bramsen sig nu til at stå på egne ben igen, når hun i foråret vil præsentere sine nye sange samt en håndfuld af sine store hits i Studie 2.

’What I Want You To Do’ er skrevet og produceret sammen med Emil Falk (Hugo Helmig, Benjamin Hav, Lukas Graham m.fl.). Teksten til ’What I Want You To Do’ er, ligesom musikken, lidt mere pågående, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen. Den handler om at bryde ud af alt det pæne og ordentlige i hverdagen og slippe sig selv fri.

Stine udtaler: ’Sangen handler om at blive rusket igennem, genfinde kontakten med sin indre vildskab og mærke adrenalinen pumpe i blodet igen. Den trang har aldrig været stærkere i min krop end da jeg skrev alt den her nye musik. Dels fordi jeg står et sted i livet, hvor små børn og voksenpligter fylder en del, men også fordi corona satte en stopper for det jeg elsker mest: AT SPILLE LIVE. Det er også derfor, jeg har valgt at spille mange af de nye sange live, inden de udkommer.’

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud