0Din kurv er tom
Aflyst

Strudsen Rasmus – en familiekoncert med DR Korskolen

22. mar '20 kl. 12:30

Studie 2

Strudsen Rasmus – en familiekoncert med DR Korskolen

Event er afholdt

Strudsen Rasmus

Tag dine forældre med og oplev DR Spirekoret, DR Børnekoret og DR Juniorkoret fortolke Jørgen Clevin-klassikeren Strudsen Rasmus, når DR Korskolen inviterer dig på en musikalsk rejse sammen med Rasmus og hans venner i Studie 2, som til lejligheden er bygget om til en eventyrlig savanne.

DENNE KONCERT ER DESVÆRRE AFLYST I HENHOLD TIL SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER VEDR. CORONA-VIRUS.

Har du billet til koncerten, hører du direkte fra DR. Alle kunder får refunderet deres billet inkl. gebyr.

I 1945 udgav Jørgen Clevin bogen Rasmus – fortællingen om en struds, der bliver flyttet fra den afrikanske savanne til Zoologisk Have i København. Rasmus føler sig ensom og savner sine venner fra savannen. Heldigvis opdager Rasmus, at Zoologisk Have også er fyldt med de dyr, han kender, og at venskaber også kan knyttes her.

Vi har genfortolket historien og kan garantere at det bliver en sjov, medrivende og anderledes koncertoplevelse, når den afrikanske savanne vækkes til live igennem sang, musik og historiefortælling.

Læs mere om DR Korskolen

Aldersgruppe: 5-10 år
Siddepladser på gulv
Varighed: Ca 60 min (ingen pause)

Koncerten kan også opleves den 22. marts 2020 klokken 15.00. Læs mere her

Susanne Wendt & Clara Smedegaard

Dirigenter

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere