0Din kurv er tom
Venteliste

Suede

9. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Suede

Skriv dig på venteliste

Suede

I 2016 gav Suede en udsolgt koncert i DR Koncerthuset, og dén succes har englænderne tænkt sig i præcis samme skønne omgivelser til efteråret. Det sker i forbindelse med udgivelsen af deres kommende 8. album, og det bliver med hele to koncerter, henholdsvis den 9. og 10. oktober.

BRITPOP-LEGENDERNE GÆSTER KONCERTSALEN MED NYT ALBUM!

London-bandet, der i sin tid var et af de største i 90’ernes britpopbølge, har netop offentliggjort titlen på den nye plade: ‘The Blue Hour’ udkommer 21. september, og ligesom forgængeren ‘Night Thoughts’, er der tale om et konceptalbum, denne gang dedikeret til skumringstimen.

Denne tredje udgivelse siden gendannelsen er produceret af Alan Moulder (Arctic Monkeys, The Killers, Nine Inch Nails), mens filmkomponist Craig Armstrong sammen bandmedlem Neil Codling har stået bag de storladne og cinematiske strygerarrangementer.

Suede, der i marts kunne fejre 25-året for udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum, kalder selv ‘The Blue Hour’ for deres tematisk mest dystre værk hidtil, så noget tyder bestemt på, at Brett Anderson & co. fortsat er sultne på nye musikalske eventyr.

Når Britpop-legenderne til efteråret vender tilbage til DR Koncerthuset, bliver det samtidig første gang siden 2016, hvor de spillede på Tinderbox – en koncert som BT kaldte “overjordisk” og tildelte 6 stjerner – og altså tidligere på året én i DR Koncerthuset, som Jyllandsposten ligeledes gav 6 stjerner og kaldte “visuelt overdådig og nostalgisk sprudlende”.

Koncerten kan også opleves den 10. oktober 2018 klokken 20.00

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere