DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Suisse Romande Orkestret

23. apr '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Suisse Romande Orkestret

Aflyst

Suisse Romande Orkestret

Det verdensberømte Suisse Romande Orkester giver et sjældent gæstespil i DR Koncerthuset. Chefdirigent Jonathan Nott præsenterer et flot program med Liszts virtuose Klaverkoncert nr. 1 og Mahlers dramatiske 6. symfoni, hvor liv og død brydes. Solist er det unge, amerikanske multigeni Kit Armstrong.

Denne koncert er aflyst pga. corona-relaterede vanskeligheder i forbindelse med orkestrets rejse. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Schweiz’ mest berømte orkester er Suisse Romande Orkestret fra Génève, der har eksisteret i over 100 år. For første gang nogensinde kan man opleve det schweiziske toporkester i Koncerthuset. Også solisten er udover det sædvanlige: Den 28-årige amerikaner Kit Armstrong, der er fuldstændig hjemme i Liszts hvirvlende Klaverkoncert nr. 1.

Koncertens største værk er Mahlers 6. Symfoni. En dramatisk tragedie på næsten halvanden time, hvor skeletterne vælter ud af skabet. Det må ende med et brag – og det gør det også, når Mahler i slutningen af symfonien præsenterer en stor hammer blandt slagtøjsinstrumenterne. Voldsomt stærk og gribende musik!

Chefdirigent for Suisse Romande Orkestret er englænderen Jonathan Nott, der har indspillet alle Mahlers symfonier. Hans fortolkning af den 6. Symfoni blev af BBC kaldt ”en åbenbaring” og en totaloplevelse på niveau med Leonard Bernsteins legendariske indspilning med New York Filharmonikerne.

Program


Liszt

Klaverkoncert nr. 1

Mahler

Symfoni nr. 6

Dirigent

Jonathan Nott

Solist, klaver

Kit Armstrong

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter