0Din kurv er tom

Sunn O)))

21. okt '19 kl. 20:00

Studie 2

Sunn O)))

Sunn O)))

Den dybeste drone returnerer til DR Koncerthuset. Efter fire års fravær kan publikum igen opleve det konceptuelle og notorisk kutteklædte amerikanske droneband Sunn O))) i Studie 2.

Som publikum til Sunn O))) kan man se frem til grænseoverskridende heavy metal leveret i en unik kunstform.
Sunn O))) har sine rødder i den tungeste riff-baserede metal (som Black Sabbath), og de har lykkedes med at gen- og nytænke genren.
Sunn O))) har tilføjet en frekvenstyngde, der tangerer det uvirkelige. Musikken fremføres i slowmotion, tordnende højt og totalt blottet for rytmik – dette greb kan, når det fungerer bedst, hensætte publikum i en art meditativ tilstand med oplevelsen af at levitere.

Publikum beskriver Sunn O))) live, som en altomsluttende organisk lydskulptur, og koncerterne som en rituel sonisk kunst-performance med en abstrakt intellektuel dimension.
Sunn O))) har tidligere besvaret spørgsmålet om deres overraskende store succes, trods deres ekstreme udtryk, og intense koncerter: ”For nogle mennesker er alkohol og stoffer bare ikke nok.”
I bagagen medbringer Sunn O))) to nye udgivelser – det spritnye, og stærkt anmelderroste album ’Life Metal’, som er et 100% analogt værk (benævnt AAA). Pladen er produceret i samarbejde med punk og støjlegenden Steve Albini i hans studie Electrical Audio i Chicago.

”Life Metal” er komponeret i et sonisk kosmos af abstrakte farver (bandets egen formulering) i ”Downtown Rehearsal”, Los Angeles, den selvsamme bygning hvor Stephen O’Malley og Greg Anderson grundlagde bandet Sunn O))) tilbage i 1998.
”Pyroclasts”, er endnu et nyt album, der er optaget under samme session. Denne udgivelse vil ramme publikum i efteråret lige inden Jean Nouvels arkitektur i Ørestaden for alvor skal stå sin seismiske prøve under Sunn O))) kolossale lydtryk.
Koncerten i København er eksklusiv for Danmark, og artwork er skabt i samarbejde mellem kunstneren Christian Lemmerz og artFREQ. i tæt dialog med Stephen O’Malley.

Sunn O)))’s seneste besøg i Danmark udløste lutter femstjernede-anmeldelser i de førende kulturmedier som Politiken, Gaffa og Berlingske.

Berlingske skrev kvitterede med 5/6 stjerner og følgende ord:

“Amerikanske Sunn O)))’s massivt dronede og monotone lydovergreb i Koncerthusets Studie 2 udviklede sig til en tilstand. En dragende én af slagsen”

Læs hele anmeldelsen her: https://bit.ly/2GZmnSX 

Det amerikanske online musikmagasin Pitchfork rangerer “Life Metal” som “Best New Music” med en fornem bedømmelse på 8,4 ud af en skala på 10. Anmeldelsen indledes på følgende måde:

“The titanic drone metal duo returns with Steve Albini for an enormous, meticulous, back-to-basics album that shows just how compelling those basics can be”

Resten af anmeldelsen kan læses her: https://bit.ly/2HkkujR

Sunn O))) – live i den ideelle koncertramme den 21. oktober 2019 – nemlig indendørs i et lukket, mørkt rum fortættet af røg og tonstunge energier.

>>> Let there be drone!

Har du brug for en forsmag på Sunn O))), kan du tjekke denne video ”Life Metal” ud fra deres YouTube-kanal:

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere