0Din kurv er tom
Venteliste Support: Puce Mary

Sunn O)))

21. okt '19 kl. 20:00

Studie 2

Sunn O)))

Skriv dig på venteliste

Sunn O)))

Den dybeste drone returnerer til DR Koncerthuset. Efter fire års fravær kan publikum igen opleve det konceptuelle og notorisk kutteklædte amerikanske droneband Sunn O))) i Studie 2. Forud for koncerten får du en eksklusiv lyttesession af albummet "Pyroclasts"

Som publikum til Sunn O))) kan man se frem til grænseoverskridende heavy metal leveret i en unik kunstform.
Sunn O))) har sine rødder i den tungeste riff-baserede metal (som Black Sabbath), og de har lykkedes med at gen- og nytænke genren.
Sunn O))) har tilføjet en frekvenstyngde, der tangerer det uvirkelige. Musikken fremføres i slowmotion, tordnende højt og totalt blottet for rytmik – dette greb kan, når det fungerer bedst, hensætte publikum i en art meditativ tilstand med oplevelsen af at levitere.

Publikum beskriver Sunn O))) live, som en altomsluttende organisk lydskulptur, og koncerterne som en rituel sonisk kunst-performance med en abstrakt intellektuel dimension.
Sunn O))) har tidligere besvaret spørgsmålet om deres overraskende store succes, trods deres ekstreme udtryk, og intense koncerter: ”For nogle mennesker er alkohol og stoffer bare ikke nok.”

I bagagen medbringer Sunn O))) to nye udgivelser – det seneste og stærkt anmelderroste album ’Life Metal’, som er et 100% analogt værk (benævnt AAA). Pladen er produceret i samarbejde med punk og støjlegenden Steve Albini i hans studie Electrical Audio i Chicago.

”Life Metal” er komponeret i et sonisk kosmos af abstrakte farver (bandets egen formulering) i ”Downtown Rehearsal”, Los Angeles, den selvsamme bygning hvor Stephen O’Malley og Greg Anderson grundlagde bandet Sunn O))) tilbage i 1998.

”Pyroclasts” er det kommende album, som du får mulighed for at smuglytte til inden koncerten.

Koncerten i København er eksklusiv for Danmark, og artwork er skabt i samarbejde mellem kunstneren Christian Lemmerz og artFREQ. i tæt dialog med Stephen O’Malley.

Sunn O)))’s seneste besøg i Danmark udløste lutter femstjernede-anmeldelser i de førende kulturmedier som Politiken, Gaffa og Berlingske.

Berlingske skrev kvitterede med 5/6 stjerner og følgende ord:

“Amerikanske Sunn O)))’s massivt dronede og monotone lydovergreb i Koncerthusets Studie 2 udviklede sig til en tilstand. En dragende én af slagsen”

Læs hele anmeldelsen her: https://bit.ly/2GZmnSX 

Det amerikanske online musikmagasin Pitchfork rangerer “Life Metal” som “Best New Music” med en fornem bedømmelse på 8,4 ud af en skala på 10. Anmeldelsen indledes på følgende måde:

“The titanic drone metal duo returns with Steve Albini for an enormous, meticulous, back-to-basics album that shows just how compelling those basics can be”

Resten af anmeldelsen kan læses her: https://bit.ly/2HkkujR

Sunn O))) – live i den ideelle koncertramme den 21. oktober 2019 – nemlig indendørs i et lukket, mørkt rum fortættet af røg og tonstunge energier.

>>> Let there be drone!

PROGRAM (forventet tidsplan)

18:00: Dørene til DR Koncerthuset åbner

18:45: PYROCLASTS-LYTTE-SESSION (albummet afspilles i sin helhed)

20:00: PUCE MARY

21:00: SUNN O)))

Mere information omkring lyttesession og supporten Puce Mary

SUNN O))) – ”PYROCLASTS” EKSKLUSIV LYTTE-SESSION

Inden koncerten med Sunn O))) i Studie 2 får publikum en unik mulighed for at smuglytte til albummet “Pyroclasts”, der udkommer fire dage efter koncerten, fredag den 25. oktober 2019.

Muligheden er kommet i stand efter en aftale med pladeselskabet Southern Lord om en eksklusiv lytte-session af det endnu uudgivne album.

”Pyroclasts” er det andet album fra Sunn O))) i 2019. Det kritikerroste album ”Life Metal” udkom den 13. april i år.

Gennemspilningen af ”Pyroclasts” vil foregå som åbning på koncerten i DR Koncerthuset, Studie 2, hvor Puce Mary efterfølgende spiller support inden Sunn O))) går på scenen. Puce Mary er Danmarks førende internationale industrial noise-musiker.

Her er mere information omkring albummet ”PYROCLASTS”

”Pyroclasts” er resultatet af en rutine under indspilningerne af ”Life Metal”.

En daglig praksis under indspilningerne af ”Life Metal” var, at dagens besætning af musikere gennemførte et kollektivt eksperiment, nemlig at indspille et stykke improviseret musik, en art modal-drone, hvor målet var at frigøre, eller lukke ned for en fælles kreativ energi, som start eller afslutning på dagens indspilninger.

”Pyroclasts” kan opfattes som et søster, eller skyggealbum til ”Life Metal” – en dør med adgang til nye anskuelser af kompleksiteterne i ”Life Metal”.

”Pyroclasts” er optaget og mixet af legenden Steve Albini i Electrical Audio i Chicago i 2018 som en 100% ren analog produktion (AAA). Pladeomslaget er malet af Samantha Keely Smith, som også var kunstneren bag ”Life Metal”-omslaget. Stephen & Greg vil gerne dedikere Pyroclasts til mindet om: Guardipee, Kerstin Daley & Scott Walker

MUSIKERNE BAG PYROCLASTS

Hildur Guðnadóttir (samarbejdspartner med Jóhan Jóhannsson samt filmkomponist bag Chernobyl + Joker), Tim Midyett, T.O.S, samt O))) samt Sunn O)))’s grundstamme: Stephen O’Malley og Greg Anderson

TRACK LIST: 

SIDE A): Frost (C) 12 min. + Kingdoms (G) 12 min. + SIDE B): Ampliphædies (E) 12 min. + Ascension (A) 12 min.x

SUPPORT: PUCE MARY (VALGT AF SUNN O))))

Danmarks førende internationale industrial noise-musiker, Puce Mary, er tilføjet som åbning for Sunn O))) den 21. oktober i DR Koncerthusets Studie 2.

Stephen O’Malley, stage-left-guitarist i det amerikanske drone-ensemble, tog personligt kontakt til den danske arrangør med ønsket om at tilføje danske Puce Mary til programmet i Koncerthuset den 21. oktober – og gud ske tak og lov for det.

Puce Mary (f. Frederikke Hoffmeier) er en københavnsk/Los Angeles baseret lydkunstner, som siden sin første udgivelse i 2013, notorisk har udforsket felterne indenfor industrial noise og eksperimental musik – og med en række respektindgydende udgivelser, er hun nu manifesteret i en nøglerolle indenfor ny international industriel-musik. Puce Mary er desuden hædret af Statens Kunstfond.

På Hoffmeiers seneste album ’The Drought’ fra 2018, er hun lykkedes med yderligere at facettere sit musikalske udtryk. Selvom støj og konfrontation resterer i momenter, så har Puce Mary tilført et yderligere lag af kompleks skønhed – en større fortælling, med inspirationer fra eksempelvis Charles Baudelaire og Jean Genet.

Sunn O))) har tilføjet Puce Mary til flere udvalgte internationale koncerter.

Support

Puce Mary

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter