Få billetter tilbage Support: Shey Baba

Susanne Sundfør

24. feb '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Susanne Sundfør

Event er afholdt

Susanne Sundfør

Billetterne blev revet væk da Sundfør sidst gæstede koncerthuset i september. Nu er hun tilbage med sin intense og inderlige musik. Og denne gang fyldes DR Koncertsalen med de sprøde toner fra en af Norges stærkeste og mest originale musikalske sværvægtere.

Susanne Sundfør – Music for people in trouble tour kan ses I DR Koncertsal den 24. Febuar 2018

Siden sidst, har Sundfør turneret med ”Music for people in trouble” som udkom i september 2017. Og alle steder til blændende anmeldelse af koncerterne, som er fremført med en elegant æstetik og en fortættet intensitet, der rører alle der ser det.

Susanne Sundfør kommer fra Haugesund i Norge, og har udgivet fem stærke album, siden debuten i 2007. Der bliver trukket på et meget bredt inspirationsgrundlag, når Sundfør blander folk, jazz, pop, electro og klassisk musik. Det bliver en særdeles vedkommende og intens musikoplevelse.

Support: Shey Baba
Det unge talent Shey Baba er tilføjet som support.
Den amerikansk fødte singer/songwriter brød for alvor igennem i 2017 med debutalbummet ”Requiem”. Shey Baba’s musik kan beskrives som drømmende organisk pop med med Shey’s kraftfulde og forførende vokal i centrum.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere