Venteliste Support: Hush Forever

Susanne Sundfør

21. sep '17 kl. 21:00

Studie 3

Susanne Sundfør

Event er afholdt

Susanne Sundfør

Susanne Sundfør er en af Norges største og mest nyskabende, musikalske kapaciteter. Hun har annonceret hendes længe ventede næste album d. 25 august og giver i den forbindelse koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.

Til september fyldes DR Koncerthusets Studie 3 med musik fra en af Nordens stærkeste og mest originale, musikalske sværvægtere. Susanne Sundfør kommer til Danmark med favnen fuld af nye sange, fra nyt album ”Music For People In Trouble” og indtager et af landets mest intense og optimerede spillesteder.

Susanne Sundfør udsendte selvbetitlet debutalbum i 2007, og har siden fastnaglet sit navn som en Norges største og mest anerkendte sanger, sangskrivere og producere.

Sundfør er har udsendt seks succesfulde album og samarbejdet med flere navnkundige kunstnere som Röyksopp og M83. Hun er derudover en talentfuld og efterspurgt producer. Susanne er i øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på kommende materiale ”Music For People In Trouble” som udkommer i slutningen af august.

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere