0Din kurv er tom
Aflyst

Syng! Med DR Vokalensemblet: Danske sange

23. aug '21 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Syng! Med DR Vokalensemblet: Danske sange

Event er afholdt

Syng med DR Vokalensemblet! Danske sange

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved fyraftenstid i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigent og vært Carsten Seyer-Hansen akkompagnerer fra flygelet og fortæller om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske årstidssange.

At synge sammen er noget særligt. Og når en erfaren dirigent og vært fører an, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske sange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.

Til dette fyraftensarrangement er det dirigenten Carsten Seyer-Hansen fra Københavns Drengekor, som leder publikum og sangerne i DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske sommer- og sensommersange.

Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblets særlige fornemmelse for den danske sangskat, som har vundet international genklang gennem korets seneste ”CD Årstiderne – 28 danske sange”. Alt i alt en eftermiddag, hvor sensommeren får en ekstra musikalsk dimension inden det bliver tid til at hilse efteråret velkommen.

Dirigent

Carsten Seyer-Hansen

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter