0Din kurv er tom
Aflyst

Tanya Tucker

8. nov '21 kl. 20:00

Studie 2

Tanya Tucker

Aflyst

Tanya Tucker

Med countrylegenden bag gennembrudshittet ”Delta Dawn”, Tanya Tucker, får publikum i Studie 2 chancen for en særlig oplevelse. Grammyvinderen er tilbage på toppen med sange fra seneste album ”While I’m Livin’’’ og de største hits fra en 50 års imponerende karriere.

Tanya Tucker var blot 13 år gammel, da hun storhittede med ”Delta Dawn” og stod som den yngste kvindelige artist på forsiden af det legendariske Rolling Stone Magazine med citatet ”You’re Gonna Hear From Me”. Omgående skrev Tanya Tucker sig ind blandt rækken af andre country-børnestjerner hvor hun året efter singlegennembruddet toppede den amerikanske country-chart med singlen ”What’s Your Mama’s Name”.

Mod slutningen af 1970’erne var hun sammen med navne som Emmylou Harris og Jessi Colter nogle af de mest fremtrædende kvindelige navne på ”outlaw-bølgen”, der blandede country med rock og en rå, uafhængig personlighed.
Som årtierne er gået, har Tanya Tucker uforgængelige stemme vist sig at passe ind i hvilken som helst country-mode. I midten af 1980’erne – efter stormomsuste forhold og et ryk mod Nashville – gjorde hun comeback med albummet ”Girls Like Me”, hvor tempoet er skruet i vejret og emmer af pop, og fra 1987 til 1993 udgav hun seks albums, der alle solgte enten guld eller platin.

I løbet af den 50 år lange imponerende karriere har Tanya Tucker opnået utallige hitlisteplaceringer på de amerikanske hitlister, 10 Grammynomineringer og seneste det aktuelle Grammyvindende album ”While I’m Livin’” er hendes tiende top 10 Billboard ”Top Country Album” og nummer 1 på Billboard Americana/Folk Album Chart.

’While I’m Livin´’’ er produceret og skrevet af Brandi Carlile og Shooter Jennings (søn af Waylon Jennings og Jessi Colter), er Tanyas første album i 17 år og blev af blandt andet Rolling Stone kåret som årets country-album og kvitterede med 5/6 stjerner og ordene:

”The singer’s comeback album recalls similarly inspiring LPs by Johnny Cash and Kris Kristofferson.” – Rolling Stone Magazine

Endnu en gang har hun kæmpet sig tilbage, og publikum i Studie 2 kan på slutningen af året forvente et musikalsk møde med Tanya Tuckers frygtløse og bittersøde stemme, der er omfavner de emotionelle fortællinger bag det begivenhedsrige liv hun har levet på godt og ondt.

Gå ikke glip af countrylegenden og Grammyvinder Tanya Tucker i Studie 2

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter