DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Tanya Tucker

8. nov '21 kl. 20:00

Studie 2

Tanya Tucker

Tanya Tucker

Med countrylegenden bag gennembrudshittet ”Delta Dawn”, Tanya Tucker, får publikum i Studie 2 chancen for en særlig oplevelse. Grammyvinderen er tilbage på toppen med sange fra seneste album ”While I’m Livin’’’ og de største hits fra en 50 års imponerende karriere.

Koncerten med Tanya Tucker den 5. november 2020 kl. 20.00 er udsat til den 8. november 2021 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Tanya Tucker var blot 13 år gammel, da hun storhittede med ”Delta Dawn” og stod som den yngste kvindelige artist på forsiden af det legendariske Rolling Stone Magazine med citatet ”You’re Gonna Hear From Me”. Omgående skrev Tanya Tucker sig ind blandt rækken af andre country-børnestjerner hvor hun året efter singlegennembruddet toppede den amerikanske country-chart med singlen ”What’s Your Mama’s Name”.

Mod slutningen af 1970’erne var hun sammen med navne som Emmylou Harris og Jessi Colter nogle af de mest fremtrædende kvindelige navne på ”outlaw-bølgen”, der blandede country med rock og en rå, uafhængig personlighed.
Som årtierne er gået, har Tanya Tucker uforgængelige stemme vist sig at passe ind i hvilken som helst country-mode. I midten af 1980’erne – efter stormomsuste forhold og et ryk mod Nashville – gjorde hun comeback med albummet ”Girls Like Me”, hvor tempoet er skruet i vejret og emmer af pop, og fra 1987 til 1993 udgav hun seks albums, der alle solgte enten guld eller platin.

I løbet af den 50 år lange imponerende karriere har Tanya Tucker opnået utallige hitlisteplaceringer på de amerikanske hitlister, 10 Grammynomineringer og seneste det aktuelle Grammyvindende album ”While I’m Livin’” er hendes tiende top 10 Billboard ”Top Country Album” og nummer 1 på Billboard Americana/Folk Album Chart.

’While I’m Livin´’’ er produceret og skrevet af Brandi Carlile og Shooter Jennings (søn af Waylon Jennings og Jessi Colter), er Tanyas første album i 17 år og blev af blandt andet Rolling Stone kåret som årets country-album og kvitterede med 5/6 stjerner og ordene:

”The singer’s comeback album recalls similarly inspiring LPs by Johnny Cash and Kris Kristofferson.” – Rolling Stone Magazine

Endnu en gang har hun kæmpet sig tilbage, og publikum i Studie 2 kan på slutningen af året forvente et musikalsk møde med Tanya Tuckers frygtløse og bittersøde stemme, der er omfavner de emotionelle fortællinger bag det begivenhedsrige liv hun har levet på godt og ondt.

Gå ikke glip af countrylegenden og Grammyvinder Tanya Tucker i Studie 2

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter