0Din kurv er tom
Venteliste

Temirkanov & Tjajkovskij

27. okt '17 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Temirkanov & Tjajkovskij

Skriv dig på venteliste

Temirkanov & Tjajkovskij

Elsker man russisk musik, så er denne koncert ikke til at komme udenom. Oplev det bedste af Tjajkovskij og Rakhmaninov, spillet af den virtuose russiske pianist Nikolai Lugansky, og dirigeret af Yuri Temirkanov – en podiemagiker i særklasse.

De klassiske mesterværker fra Rusland har en følelsesrigdom og et drama, som er noget ganske særligt. To af de bedste eksempler kan man høre ved denne koncert, hvor musikken af Rakhmaninov og Tjajkovskij fortolkes af to store russiske musikere på besøg hos DR SymfoniOrkestret.

Rakhmaninovs Klaverkoncert nr. 3 er passioneret, melankolsk og berusende smuk. Pianisten har en nærmest umulig opgave, fordi klaverstemmen er så virtuos. Vi andre kan derimod blot lade Rakhmaninovs bølgende melodier rulle henover os. Rakhmaninovs Klaverkoncert nr. 3 er uden diskussion en af de mest medrivende i verden.

Solisten er den overlegne russiske klavervirtuos Nikolaj Luganskij, for hvem Rakhmaninovs musik er så naturlig som at trække vejret. Og russisk musik er også en livsopgave for Yuri Temirkanov, en af DR SymfoniOrkestrets yndlingsdirigenter, der slutter koncerten med Tjajkovskijs skæbnedrama, den 4. Symfoni.

Koncerten kan også opleves den 26. oktober 2017

Se orkesterliste her

Dirigent

Yuri Temirkanov

Solist

Nikolai Lugansky (klaver)

Rakhmaninov

Klaverkoncert nr. 3

Tjajkovskij

Symfoni nr. 4

Dirigent

Yuri Temirkanov

Solist, klaver

Nikolai Lugansky

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere