DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Support: SOFIA STORCK

The Attic Sleepers

15. sep '17 kl. 21:00

Studie 3

The Attic Sleepers

Event er afholdt

The Attic Sleepers

”Transit” er titlen på The Attic Sleepers debutalbum, som udkommer i september. Den fremadstormende folkduo markerer udgivelsen med en koncert i DR Koncerthuset.

Den har været længe undervejs, men nu ligger det fast. ”Transit” er titlen og september 2017 er måneden hvor den alternative folkduo The Attic Sleepers udsender debutalbum.

Singleforløberen ‘Leopard’, der udkom 24. februar, røg direkte i høj rotation på DR P4, P6 Beat og blev placeret på barometerlisten på DR P3 i 4 uger.

Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer) lagde særdeles overbevisende fra land med debut-EP’en ‘Lanquin’for to år siden, der kastede singlen ‘Airport’af sig. Et nummer, som var årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger. 2016 bød ligeledes på intens koncertvirksomhed, der bl.a. inkluderede besøg på Roskilde Festival, MusikI Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival, samt en Tysklandsturné.

En sådan medvind har en pris og det var to udmattede venner, der måtte trække stikket efterfølgende i knap et år. Hvilket egentligt blot er et sundhedstegn og noget, der tjener til bedste for projektet.

»Den ro vi tidligere havde i musikken, var blevet en stressfaktor”. Derfor drog Barfod til Thailand/Cambodia og Knigge på roadtrip i det nordvestlige USA. ”Der var kommet for meget pres på og fokus på en masse praktiske ting, vi skulle forholde os til i bandet, som fjernede fokus fra musikken. Derfor måtte vi ligeledes fjerne os fra den og lave noget helt andet. Faktisk skrev vi slet ikke noget musik, mens vi var ude at rejse. Men selvfølgelig kunne vi jo begge mærke, at spillelysten og inspirationen kom igen, netop fordi man ikke blev konfronteret med bandet hele tiden. Da vi kom hjem og rykkede ud i nyt øvelokale sidste sommer, stod det klart, hvor meget vi elskede at være kreative sammen, og så tog albummet for alvor fart« udtaler duoen.

”Transit” udkommer på Loftrum Records til september 2017 og The Attic Sleepers spiller 2 eksklusive koncerter for at markere udgivelsen. Det sker i henholdsvis Studie 3 i DR Koncerthuset den 15. september og på Atlas i Aarhus den 16. september.

Hør The Attic Sleepers’ seneste single her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter