DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

The Best of Ennio Morricone

15. jan '20 kl. 20:00

Koncertsalen

The Best of Ennio Morricone

Skriv dig på venteliste

The Best of Ennio Morricone

Forestil dig 100 musikere, sangere og solister på scenen i Koncertsalens ikoniske rammer opføre Ennio Morricones legendariske filmmusik, med dirigent Marco Seco i spidsen. Det er sket før og nu sker det heldigvis igen!

Gør dig klar til en uforglemmelig aften i DR Koncerthuset med Milano Festival Opera, som består af i alt 100 musikere, sangere og solister.
Orkesteret er sammensat af musikere fra hele Europa, med det ene formål, at præsentere Ennio Morricones legendariske filmmusik på deres store og omfattende turne.

Bag orkestret bliver de originale scener fra filmene vist på et stort lærred og skaber en spændende, næsten hårrejsende, dynamisk atmosfære mellem filmlærred og det levende orkester.

Dirigent Marco Seco, der selv har sammensat orkesteret, er født i Buenos Aires, mens hans familie kommer fra Italien. For nyligt har han været med til at oprette LaFil Filarmonica di Milano som gæsteleder og han arbejder sammen med italienske fremtrædende koncertmestre, fra blandt andet Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Teatro alla Scala, RAI di Torino, Teatro Regio di Torino, og Pomeriggi Musicali di Milano. I 2019 er han turnéaktuel i en europæisk tur, som bringer ham til bl.a. Hamburg, Köln og København.

Den verdenskendte filmkomponist Ennio Morricone modtog efter flere nomineringer sin første Oscar i februar 2016 for Tarantinos “The Hatefull Eight “. Ennio Morricone har komponeret over 500 værker til film og TV, såvel som over 100 selvstændige værker. Højdepunkterne tæller blandt andet den ikoniske musik til film som “Once Upon a Time in the West”, “Once Upon a time in America”, “A Fistful of Dollars”, “The Untouchables” og “The Mission”.
Et af Morricones bedst kendte værker, soundtracket til “The Good, The Bad and The Ugly”, ligger på en velfortjent 2. plads på listen over de bedste filmsoundtracks gennem tiden.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere